Anket kız bebek mi ,erkek bebek mi?

kız bebekmi erkekmi

• kız

OY: 47 22,6%
  • erkek

OY: 31 14,9%
  • farketmez sağlıklı olması önemli

OY: 130 62,5%

• Ankete Katılan
    208
herseyin hayirlisi hersey Allahtan
bende kizim olsun isterdim o guzel saclarini taramak cicili bicili giydirmek kaydirigubbakcemile3
ama diyorum ya en onemlisi saglikli saglikli olmicaksa hic olmasin daha iyi ne ben aci cekeyim ne bebegim aci ceksin :a015::a015:

etrafıma baktığımda erkek çocukları büyüyüp,evlendiklerinde avuçtan kayıp gidiyor gibi,kız çocukları daha vefalı,anneye babaya daha bağlı,istisnalar vardır tabiki ama benim gördüğüm çoğunlukla durum böyle gibi,yinede hayırlısı diyelim.

elbetteki sağlığı yerinde olsun
ama kız olursa da fena olmaz tabi
kız bi başka oluyo ya
gerçi şu an bebeğim yok ama olursa kız olmasını istrim sağlıklı ama

Erkek çocuklara bayılırım ilk çocuğum erkek olmasına rağmen
ikincininde hep erkek olmasını istemiştim. Kızım oldu ama olsun
kız büyütmekte başka bir zevkmiş. Tabii herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun evlat.

İlk önce inşaallah Allah verirse tabi ki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ama ben erkek çocuklarını daha çok sevdiğimden erkek diyorum. :emir_bebek:

öncelikle tabııkı saglıklı olması onemlı ama gonlumden hep kız cocuk gecıyor

rabbim herkese sağlıklı bebekler versin önemli olan sağlıklı olması ama gönlüm biraz kıza kayıyo çünkü kız ananın arkadaşı oluyo erkek evde bile durmuyo :1: poff annemi özledim

günümüzde bebek sahibi olamayan o kadar aile var ki. artık kız erkek seçeneklerinden teke indik sadece rabbim hayırlı evlat versin sağlıkla.

Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin öncelikle ama gönlümden geçen bna benzeyen koca kova gözleri minicik burnu olan bi kız çocuguu :)

Of bebek olsun da kız erkek ayırt etmem ama nedense içimden hep erkek bebek geçiyor. Kıpır kıpır olsun kız bebek biraz daha nazlı oluyor ama erkek bebekler daha canayakın geliyor bana bilmiyorum ama ardından bir kız bebek isterim :31:

Son düzenleme:
Back