Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herseyin hayirlisi hersey Allahtan
bende kizim olsun isterdim o guzel saclarini taramak cicili bicili giydirmek kaydirigubbakcemile3
ama diyorum ya en onemlisi saglikli saglikli olmicaksa hic olmasin daha iyi ne ben aci cekeyim ne bebegim aci ceksin :a015::a015:
etrafıma baktığımda erkek çocukları büyüyüp,evlendiklerinde avuçtan kayıp gidiyor gibi,kız çocukları daha vefalı,anneye babaya daha bağlı,istisnalar vardır tabiki ama benim gördüğüm çoğunlukla durum böyle gibi,yinede hayırlısı diyelim.
elbetteki sağlığı yerinde olsun
ama kız olursa da fena olmaz tabi
kız bi başka oluyo ya
gerçi şu an bebeğim yok ama olursa kız olmasını istrim sağlıklı ama
Erkek çocuklara bayılırım ilk çocuğum erkek olmasına rağmen
ikincininde hep erkek olmasını istemiştim. Kızım oldu ama olsun
kız büyütmekte başka bir zevkmiş. Tabii herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun evlat.
rabbim herkese sağlıklı bebekler versin önemli olan sağlıklı olması ama gönlüm biraz kıza kayıyo çünkü kız ananın arkadaşı oluyo erkek evde bile durmuyo poff annemi özledim
Of bebek olsun da kız erkek ayırt etmem ama nedense içimden hep erkek bebek geçiyor. Kıpır kıpır olsun kız bebek biraz daha nazlı oluyor ama erkek bebekler daha canayakın geliyor bana bilmiyorum ama ardından bir kız bebek isterim