Bebek İkinci El Kız bebek kıyafetleri-takas ilk 4 sayfa eklenmiş

Herkese çok teşekkür ediyorum ve takası durduruyorum.Kıyafetlerin büyük kısmını yarnbulut arkadaşımla takas yaptık,benim için çok keyifliydi.İlerleyen zamanlarda küçülen kıyafetlerimiz olduğunda tekrar görüşmek üzere...

Son düzenleme:

Tamm canm hepsi guzel bide mont var demistin ozeline adres bilgilermi yazicam sende yaz yarin verelim senin eklwmk istedigin bisey var mi ben telden girdigim icin burya resim atamiyrum o yuzdn maili e atiyorum ayakkabi istemiyormusun cok hos sporlar var hala kac giydigini soylemedin soyleki o noya gore ekliyim canim

canım bir tane Adidas eklemişsin ben kalıbına göre 37-38 giyiyorum başka varmı? montun fotosunu çekemedim daha evde temizlik var ara ara giriyorum.Son eklediğim de çok güzel bir mont memnun kalacaksın görünce bayılacaksın

Var canim 37 de var 38 de var bilemedim hangi no go dereyim bence 38 iyi olur sana o adidas 37 canim istersen goderirim

Bir suvet cizme topuksuz ve bir polaris spor ayakkabi resimlerni mailne aticam tozlanmislar kutuda silip temizleyip tollicam

tamam canım ben senin gönderdiklerine tekrar bakacağım zaten çoğunu daha açamadım:)içlerinden seçerim.Şöyle yapalım kargoları ödemeli gönderelim herkes kendine gelen paketin parasını ödesin hak geçmesin olur mu?benimkiler biraz ağır gelebilir sanki:)büyük insan kıyafeti neticede,ben öderim onları sende seninkileri

Tamm oyle yapalim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…