How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El Kız bebek kıyafetleri-takas ilk 4 sayfa eklenmiş

evet ama ççok oldun demişsin istemedende olsa eteği bırakabilirim:))

aşk olsun sana çok oldun dermiyim ben asla öyle kaba biri olmadım canım.Değer bakımından çok oldu dedim lütfen yanlış anlama ama helal olsun tamam çok severek takas yaptım o zaman çarşamba ben gönderirim bu ürünleri sana hediyede eklerim:34:

attachment.php
cnm bu kac ay için

aşk olsun sana çok oldun dermiyim ben asla öyle kaba biri olmadım canım.Değer bakımından çok oldu dedim lütfen yanlış anlama ama helal olsun tamam çok severek takas yaptım o zaman çarşamba ben gönderirim bu ürünleri sana hediyede eklerim:34:
cnm bu sort benım kızıma uyarmı tereddutte kaldım kac ay için yazıyor etıketınde

:)) yok bende o anlamda demedim zaten değer olarak dediim:)) birde hediyeye gerek yok cnm teşekkür ederim..şimdiden çook sevdim hepsini:)) umarım sende beğenirsin aldıklarını..çarşamba kargoluyoruz o zmn..bu takas işine bayıldım:)))

Tisortleri de yasini yazarsan bu yaz giydermeye 2 yas 18 24 olabilir hangileri bu guruba giriyrsa onlarin resmini ayri atsan olur mu

canım 2 yaş ve üzeri ne varsa gönderirim sana dediğim gibi zaten çok vaktim yok hemen yapalım takasımızı.Ben senin deri ceketine bayıldım boyu kısamı nasıl elbisede çok güzel.Yalnız topuklu giyemiyorum boyum uzun spor ayakkabın varsa bakabilirim yada spor babetin falan bir de yelek tabi ona acil ihtiyacım var

canım 2 yaş ve üzeri ne varsa gönderirim sana dediğim gibi zaten çok vaktim yok hemen yapalım takasımızı.Ben senin deri ceketine bayıldım boyu kısamı nasıl elbisede çok güzel.Yalnız topuklu giyemiyorum boyum uzun spor ayakkabın varsa bakabilirim yada spor babetin falan bir de yelek tabi ona acil ihtiyacım var

Var leskonun yelegi var yepyeni spirda var adisas ama 37 no

Yarin hepsinin resmini atarim yarin netlestirelim

Back