- Konu Sahibi Arjinjewel
evet cnm beyaz montta yapacaktık..
tamam canım son olarak beğendiklerini belirtirmisin bana yarın çarşıya ineceğim göndereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm beyaz montta yapacaktık..
tamam canım son olarak beğendiklerini belirtirmisin bana yarın çarşıya ineceğim göndereyim
1.ve 5.dıradakı lacıvert takımı begendım cnm bıde sortlar bolumundekı pembe kurdalelı 6.sıradaydı galıba yanlıs hatırlamıyorsam bunları begendım.bebegıme olurmu yazın?suan 9 aylık ama cok ırı yarı kılolu bır bebek deıl cnm eger bebegıme uyarsa takas yapabılırız cnm
Eki Görüntüle 994526
bu mu canım?1,5 yaşa olur.yazlık sana kaç beden lazımdı?
Eki Görüntüle 994526
Eki Görüntüle 994526
seçtiklerim..sen bana kaç tanesi olur söyle cnm..bedenlerini de yazarsan elerim ona göre..Eki Görüntüle 994661 Eki Görüntüle 994662 Eki Görüntüle 994663 Eki Görüntüle 994664 Eki Görüntüle 994665 Eki Görüntüle 994666 Eki Görüntüle 994667
beyaz hırka hariç hepsi olur canım tamam diyorsan ayırıyorum sana.
beyaz hırka neden olmuyo yaştanmı parammı yetmiyoo:)))çok beğendm onuu
3 yaşa uygun canım çokmu istiyorsun
onun yerine başka bişey bırakıyım..onu çok beğendim..kolsuz bluzu bırakıyım mesela kaç yaş? elbiselerin ikiside 1.5 yaşmı?
Daha önce konu açmıştım.Yalnız özelden yetişemediğim için kıyafetleri buraya koymaya karar verdim.Çok karıştı.Yavaş yavaş eklemeye çalışacağım.38 beden bayan kıyafetleriyle takas yapabilirim.
canım o zaman şöyle yapalım bu hırka ayakkabılar ve iki elbise parça 10 liraya gelmiş oluyor ve göreceksin mükemmeller.
ayakkabı kapşonlu bir elbise mont için::) hırka ve etek pantolon için:) çokmu oldum??
ayakkabı kapşonlu bir elbise mont için::) hırka ve etek pantolon için:) çokmu oldum??
Eki Görüntüle 994766 Eki Görüntüle 994769 Eki Görüntüle 994771 Eki Görüntüle 994773 Eki Görüntüle 994774
bunlar değilmi son kararın?