- Konu Sahibi Arjinjewel
-
evet ama ççok oldun demişsin istemedende olsa eteği bırakabilirim:))
cnm bu sort benım kızıma uyarmı tereddutte kaldım kac ay için yazıyor etıketındeaşk olsun sana çok oldun dermiyim ben asla öyle kaba biri olmadım canım.Değer bakımından çok oldu dedim lütfen yanlış anlama ama helal olsun tamam çok severek takas yaptım o zaman çarşamba ben gönderirim bu ürünleri sana hediyede eklerim
aşk olsun sana çok oldun dermiyim ben asla öyle kaba biri olmadım canım.Değer bakımından çok oldu dedim lütfen yanlış anlama ama helal olsun tamam çok severek takas yaptım o zaman çarşamba ben gönderirim bu ürünleri sana hediyede eklerim
cnm bu sort benım kızıma uyarmı tereddutte kaldım kac ay için yazıyor etıketınde
cnm bu sort benım kızıma uyarmı tereddutte kaldım kac ay için yazıyor etıketınde
ay cok uzuldu ya en cokta onu begenmiştimcanım etiketi 3 yaş diyor ama 2 yaşa uyar sanırım size büyük gelir
ay cok uzuldu ya en cokta onu begenmiştim
Bunlar kac yas canm
Bu sortlarda kac yas mailden anlasamadik umarm burda anlasirz
Canim saat gec oldu yarin mailine aticam resimleri ayakkabilarida once benm mailime at ben bakim eger kaybettiysen tekrar ozeline yazicam mail adresimi
mothercare-kanz vs.. çıtçıt badiler;
Eki Görüntüle 991480
Eki Görüntüle 991481
Eki Görüntüle 991482
Eki Görüntüle 991483
Eki Görüntüle 991484
taytlar;
Eki Görüntüle 991485
Eki Görüntüle 991486
Eki Görüntüle 991487
Eki Görüntüle 991488
Eki Görüntüle 991489
alt grup;
Eki Görüntüle 991493
Eki Görüntüle 991491
Eki Görüntüle 991490
Eki Görüntüle 991492
cnm bu kac ay için
Tisortleri de yasini yazarsan bu yaz giydermeye 2 yas 18 24 olabilir hangileri bu guruba giriyrsa onlarin resmini ayri atsan olur mu
Bu gitmediyse bunuda ayir canm
yok gitmedi senindir
canım 2 yaş ve üzeri ne varsa gönderirim sana dediğim gibi zaten çok vaktim yok hemen yapalım takasımızı.Ben senin deri ceketine bayıldım boyu kısamı nasıl elbisede çok güzel.Yalnız topuklu giyemiyorum boyum uzun spor ayakkabın varsa bakabilirim yada spor babetin falan bir de yelek tabi ona acil ihtiyacım var
canım 2 yaş ve üzeri ne varsa gönderirim sana dediğim gibi zaten çok vaktim yok hemen yapalım takasımızı.Ben senin deri ceketine bayıldım boyu kısamı nasıl elbisede çok güzel.Yalnız topuklu giyemiyorum boyum uzun spor ayakkabın varsa bakabilirim yada spor babetin falan bir de yelek tabi ona acil ihtiyacım var
yok gitmedi senindir
Yarin hepsinin resmini atarim yarin netlestirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?