Bebek İkinci El Kız bebek kıyafetleri-takas ilk 4 sayfa eklenmiş

evet canım bakıyorum topiğine, ilk sayfadaki yeleğin çok güzelmiş ama satılmışkızın kaç aylık?
9 aylık cnm suan baska begendıgın olmadımı bebegımın kıyafetlerı ıcınde topık actım ama sızınkı kac yasında bazı hedıye gelenler var buyuk bedenlerı belkı onlar uyabılır

Benim topiklerimede bakar mısın? Beden tutmayabilir ama belki başka beğendiğin çıkar. Ona göre söylicem beğendiklerimi

9 aylık cnm suan baska begendıgın olmadımı bebegımın kıyafetlerı ıcınde topık actım ama sızınkı kac yasında bazı hedıye gelenler var buyuk bedenlerı belkı onlar uyabılır

canım çocuk kıyafeti çok bol elimde hediye geliyor genelde o yüzden ihtiyacımız yok.Bunlar sadece küçük bir kısmı.Bende 36 bedendim son bir ayda 6 kilo aldım ve malesef 38 beden oldum.Benim acilen kıyafete ihtiyacım var.Sayfana tekrar göz atacağım haberleşiriz.

tmm cnm mont varsa mont ve ayakkabı daha çok lazım zaten elbisemiz çook var..

canım montumuz var ama henüz biz giyiyoruz kış sonu verebilirim kaz tüyü çok güzel ayrıca 2.eklediğim montta size uygun olur.ve bana çok teşekkür edersin emin ol çok güzel çok fazla montumuz olduğu için takas yapıyorum.

Son düzenleme:
Kıyafetlerin hepsi markalı ve sorunsuzdur.Aksesuar ve ayakkabıları daha sonra yükleyeceğim inşallah.Takas isteyen arkadaşlar beğendiklerini sorabilirler.Kıyafetler 1 ve 4 yaş arası

canım kızım 3 yasında bıze penyeler ve pantolonlarındn begendıklerım var ama ptt de den odeme yapabılırım kabulsen fıyatta da anlasabılırsek secelım alacklarmı

kullandığınız montun resmini de yollarmısın cnm 2 3 yaşmı? markası ne? kış sonu işiniz bitince alırım beğenirsem:)

canım kızım 3 yasında bıze penyeler ve pantolonlarındn begendıklerım var ama ptt de den odeme yapabılırım kabulsen fıyatta da anlasabılırsek secelım alacklarmı

canım satış yapmıyorum sadece takas,bir arkadaştan haber bekliyorum dönmezse tekrar konuşalım.38 beden kot ceket,yelek,beyaz kot pantalon veya 38 no spor ayakkabılarla takas yapabilirim.Eşofmanda olur

canım bende özel günler dışında hiç kullanmadım 21 numara yepyeni tertemiz

tmm gümüş rengi ya boyası çabuk aşınır boyayamamda ondan sordum cnm süsleyip püsleyip boyasız ayakkabı giydirmiyim miniğime:))) bunları beğendim cnm..diğer sandaletleri denedinmi? elbiselerdende haber gelecekti??

yok boyaya falan gerek yok tabiki:)arkadaşa ayıp olmasın diye bekliyorum aslında çokta vaktim yok sınav çalışıyorum ama biraz daha bekleyeyim.Seninle beyaz montla takas yapacaktık değil mi?sandaletleri denedim büyük ihtimal bu yazda olacak kalıpları büyük yaz sonu sana veririmbunlar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…