- 1 Eylül 2012
- 1.602
- 20
- 158
- Konu Sahibi Arjinjewel
-
9 aylık cnm suan baska begendıgın olmadımı bebegımın kıyafetlerı ıcınde topık actım ama sızınkı kac yasında bazı hedıye gelenler var buyuk bedenlerı belkı onlar uyabılırevet canım bakıyorum topiğine, ilk sayfadaki yeleğin çok güzelmiş ama satılmışkızın kaç aylık?
Ben hepsuyle 38 beden kiyafet takas yaparim mesajda atmistim cevap bekledim sifir mont ayakkabi cesitli kiyafetlerim var ilk bana don lutfen cevap bekliyorum ozelinede yazdim bi mail verursen resim atarim begenirsi
9 aylık cnm suan baska begendıgın olmadımı bebegımın kıyafetlerı ıcınde topık actım ama sızınkı kac yasında bazı hedıye gelenler var buyuk bedenlerı belkı onlar uyabılır
Benim topiklerimede bakar mısın? Beden tutmayabilir ama belki başka beğendiğin çıkar. Ona göre söylicem beğendiklerimi
tamam canım bakacağım.
bunların bedeni ve markası ne cnm?
pembe ve mavi hırka lcw,bücürük
elbise lcw,hırka etek öyle çok bilindik markalar değil ama çok severek giydik
hepsi 3 yaş
tmm ayakkabılarada bakıyım..yazlık 1.5 2 kışlık 2 3 yaş lazım aslında bize..2 3 yaş montta olur..
canım yalnız bir arkadaş hepsiyle ilgilendiğini söylemişti ama henüz dönmedi bekliyorum.Haber gelsin ayakkabılarıda o zaman ekleyeyim.
tmm cnm mont varsa mont ve ayakkabı daha çok lazım zaten elbisemiz çook var..
Kıyafetlerin hepsi markalı ve sorunsuzdur.Aksesuar ve ayakkabıları daha sonra yükleyeceğim inşallah.Takas isteyen arkadaşlar beğendiklerini sorabilirler.Kıyafetler 1 ve 4 yaş arası
canım montumuz var ama henüz biz giyiyoruz kış sonu verebilirim kaz tüyü çok güzel ayrıca 2.eklediğim montta size uygun olur.ve bana çok teşekkür edersin emin ol çok güzel çok fazla montumuz olduğu için takas yapıyorum.
canım kızım 3 yasında bıze penyeler ve pantolonlarındn begendıklerım var ama ptt de den odeme yapabılırım kabulsen fıyatta da anlasabılırsek secelım alacklarmı
Eki Görüntüle 992432 Eki Görüntüle 992433 Eki Görüntüle 992434
Eki Görüntüle 992437 Eki Görüntüle 992438
Eki Görüntüle 992441 Eki Görüntüle 992442
Eki Görüntüle 992448 Eki Görüntüle 992449 Eki Görüntüle 992450
Eki Görüntüle 992407 Eki Görüntüle 992409 Eki Görüntüle 992410
Eki Görüntüle 992413 Eki Görüntüle 992414
Eki Görüntüle 992417 Eki Görüntüle 992419
Eki Görüntüle 992422 Eki Görüntüle 992420 Eki Görüntüle 992423
Eki Görüntüle 992429 Eki Görüntüle 992428
Eki Görüntüle 992425
nıke olan sıfır hiç kullanılmamıştır.büyük kızım cicili bicili şeyler tercih ettiği için hiç giydiremedik.
gümüş olanlar kaç numara?? çok kullanıldımı bide? uyarsa düğünde giydiricem de eskimiş olmasın:))
canım bende özel günler dışında hiç kullanmadım 21 numara yepyeni tertemiz
tmm gümüş rengi ya boyası çabuk aşınır boyayamamda ondan sordum cnm süsleyip püsleyip boyasız ayakkabı giydirmiyim miniğime:))) bunları beğendim cnm..diğer sandaletleri denedinmi? elbiselerdende haber gelecekti??
yok boyaya falan gerek yok tabiki:)arkadaşa ayıp olmasın diye bekliyorum aslında çokta vaktim yok sınav çalışıyorum ama biraz daha bekleyeyim.Seninle beyaz montla takas yapacaktık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?