Bunlar biraz zorlama isimler ya, yeni olmasına hiç gerek yok. Modası hiç geçmeyen ve çok zarif isimler de var.Merhabalar önümüzdeki ay bir kızım olacak ama hala ismine karar veremedik. Yeni nesil isimlerden karen ve karel hoşuma gidiyor ancak bilemedim hangisi daha güzel sizce var mı bu isimleri koyan???
Bende takip edeyim lazım olurMerhabalar önümüzdeki ay bir kızım olacak ama hala ismine karar veremedik. Yeni nesil isimlerden karen ve karel hoşuma gidiyor ancak bilemedim hangisi daha güzel sizce var mı bu isimleri koyan???
Karel diye telefon markası vardı. Her ikisi de zorlama isimler açıkçası. Anlaması da zor kız mı erkek mi o da karışır duyan için. Daha klasik isimlere bakın benceMerhabalar önümüzdeki ay bir kızım olacak ama hala ismine karar veremedik. Yeni nesil isimlerden karen ve karel hoşuma gidiyor ancak bilemedim hangisi daha güzel sizce var mı bu isimleri koyan???
Geçen bir arkadaş kizina nova ismini koyacakmis ! Anlamı ne diyorum "bilmiyorum bilmem hangi ünlü kızına bu ismi vermiş ben de degisik diye koyacam"dedi .Merhabalar önümüzdeki ay bir kızım olacak ama hala ismine karar veremedik. Yeni nesil isimlerden karen ve karel hoşuma gidiyor ancak bilemedim hangisi daha güzel sizce var mı bu isimleri koyan???
İnternetteki bu tarz bilgilerin çoğu uydurma. Cennet meyvesi olmasıyla ilgili bilginin kaynağı nedir mesela?
Merhabalar önümüzdeki ay bir kızım olacak ama hala ismine karar veremedik. Yeni nesil isimlerden karen ve karel hoşuma gidiyor ancak bilemedim hangisi daha güzel sizce var mı bu isimleri koyan???
Sizin öneriniz nedirBence daha anlamlı ve zarif isimler var.
Yeni nesil isim koyacağız diye saçma sapan isimler türedi
Bende 3 aylık gebeyim cinsitini ogrenirsem aklımda kız ismi olarak Meryem Lina, Esila Merve, Eylül neva, Elif ezcan , Zeynep sidraMerhabalar önümüzdeki ay bir kızım olacak ama hala ismine karar veremedik. Yeni nesil isimlerden karen ve karel hoşuma gidiyor ancak bilemedim hangisi daha güzel sizce var mı bu isimleri koyan???
Neden hepsi ikişer tane?Bende 3 aylık gebeyim cinsitini ogrenirsem aklımda kız ismi olarak Meryem Lina, Esila Merve, Eylül neva, Elif ezcan , Zeynep sidra
Öyle sevdiğim için kızım olursa bir ismini sevmese diyer ismini sevsin diyeNeden hepsi ikişer tane?