Esra_fb Nirvana Kayıtlı Üye 19 Mart 2007 1.429 1.387 21 Haziran 2018 Konu Sahibi gulingurkan #21 meki0306 .!.: Niye sıradan olsun Asel çok moda o da bal demek, melis de bal demek, ayrıca melis fonetik olarak daha güzel bence Genişletmek için tıkla... Asel ne alaka canım? Asel ismini de pek sevmem zaten. Bu hanımefendinin ilk kızının ismi Ìris. O yüzden Melis çok sıradan kalıyor 2. çocuk için.
meki0306 .!.: Niye sıradan olsun Asel çok moda o da bal demek, melis de bal demek, ayrıca melis fonetik olarak daha güzel bence Genişletmek için tıkla... Asel ne alaka canım? Asel ismini de pek sevmem zaten. Bu hanımefendinin ilk kızının ismi Ìris. O yüzden Melis çok sıradan kalıyor 2. çocuk için.
meki0306 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2018 158 181 40 21 Haziran 2018 Konu Sahibi gulingurkan #22 Esra_fb .!.: Asel ne alaka canım? Asel ismini de pek sevmem zaten. Bu hanımefendinin ilk kızının ismi Ìris. O yüzden Melis çok sıradan kalıyor 2. çocuk için. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ilk kızının iris olduğunu, herkes Asel koyuyor ya bu ara, onu söylüyorum,, gülünecek ne var anlamadım doğrusu
Esra_fb .!.: Asel ne alaka canım? Asel ismini de pek sevmem zaten. Bu hanımefendinin ilk kızının ismi Ìris. O yüzden Melis çok sıradan kalıyor 2. çocuk için. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ilk kızının iris olduğunu, herkes Asel koyuyor ya bu ara, onu söylüyorum,, gülünecek ne var anlamadım doğrusu
Esra_fb Nirvana Kayıtlı Üye 19 Mart 2007 1.429 1.387 21 Haziran 2018 Konu Sahibi gulingurkan #23 meki0306 .!.: Biliyorum ilk kızının iris olduğunu, herkes Asel koyuyor ya bu ara, onu söylüyorum,, gülünecek ne var anlamadım doğrusu Genişletmek için tıkla... Anladım. Sanki ben Asel ismini önermişim gibi algılamıştım. Sıkıntı yok.
meki0306 .!.: Biliyorum ilk kızının iris olduğunu, herkes Asel koyuyor ya bu ara, onu söylüyorum,, gülünecek ne var anlamadım doğrusu Genişletmek için tıkla... Anladım. Sanki ben Asel ismini önermişim gibi algılamıştım. Sıkıntı yok.
D dilektekniker Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2013 139 28 19 Temmuz 2018 Konu Sahibi gulingurkan #24 melis
pasa annesi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2016 972 951 19 Temmuz 2018 Konu Sahibi gulingurkan #25 Bebişin ismi ne oldu acaba :)
gulingurkan Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2017 79 19 20 Temmuz 2018 Konu Sahibi gulingurkan #26 pasa annesi .!.: Bebişin ismi ne oldu acaba :) Genişletmek için tıkla... kucuk hnm.a dogumdan 1 hafta kadar sonra ida ismini verdim :)
pasa annesi .!.: Bebişin ismi ne oldu acaba :) Genişletmek için tıkla... kucuk hnm.a dogumdan 1 hafta kadar sonra ida ismini verdim :)
pasa annesi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2016 972 951 20 Temmuz 2018 Konu Sahibi gulingurkan #27 gulingurkan .!.: kucuk hnm.a dogumdan 1 hafta kadar sonra ida ismini verdim :) Genişletmek için tıkla... Adıyla yaşasın inşallah. Anlamı ne?
gulingurkan .!.: kucuk hnm.a dogumdan 1 hafta kadar sonra ida ismini verdim :) Genişletmek için tıkla... Adıyla yaşasın inşallah. Anlamı ne?
gulingurkan Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2017 79 19 20 Temmuz 2018 Konu Sahibi gulingurkan #28 pasa annesi .!.: Adıyla yaşasın inşallah. Anlamı ne? Genişletmek için tıkla... tesekkur ederiz :) doga oerisi.mutluluk.caliskan ve asil demek ama asil anlami giritin en yuksek dagi ida dagi :) kaz daglarininda eski adi ida imis
pasa annesi .!.: Adıyla yaşasın inşallah. Anlamı ne? Genişletmek için tıkla... tesekkur ederiz :) doga oerisi.mutluluk.caliskan ve asil demek ama asil anlami giritin en yuksek dagi ida dagi :) kaz daglarininda eski adi ida imis