Kız bebek isim önerisi

Öykü Ada kızıma kardeş önerisi

• Duru Mila

OY: 19 52,8%
  • Doğa Mila

OY: 7 19,4%
  • Masal Mila

OY: 10 27,8%

• Ankete Katılan
    36

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
Selam bayanlar Bir kızım var ismi
Öykü Ada kız kardeş bekliyoruz.Bir kaç alternatif var, karar vermedik henüz.

Duru Mila
Masal Mila
Doğa Mila

Başka ne olabilir, fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgiler

Mila ismini yeni duydum baktım anlamına celik çomak oynayan çocukmuş

Hıra

Lina

Olabilir

Dürü lina yada Duru Meva

Duru Mila.

Allahım yavrularınızı sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Pera,Vera,Lena,Eva benim alternatiflerim. Masal Mila ve Duru Mila arasinda kaldım.Saglikla,vaktinde gelsin miniginiz

Mrb henüz bizim bebeğimiz yok inşallah Allahım bana da nasip eder tedavi görüyorum çok istiyorum bir yavrum olsun esim kızımız olursa masal olsun adı dedi şuan okdr tuhaf oldum ki masal adını görünce umarım hayırlı bir evlat olur sizin için sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Duru Mila
Masal Mila
Doğa Mila

İki isimli çocuklar ilerde okulda epey zorluk çekiyorlar, kimi öğretmen ilk ismini okuyor, kimi ikincisini söylüyor filan. Aklınızda olsun.

Bir de, göçmen nüfus çok arttığı için artık öz türkçe isimleri öneriyorlar.
Arapça, Farsça vs isimlerde ziyade..

Göçmen nüfus artmasıyla isimlerin ne alakası var? Bu memlekette senelerdir kullanılıp artık bize mal olmuş birsürü yabancı kökenli isim var. Ayrıca göçmenler de Türkçe isim koyabilir. Hepsini geçtim hiçkimse öz Türkçe isim koymasa da çocuğu göçmen sansalar ne olacak?
Mete ismi mesela, öz Türkçe mi? Öyle sanılır değil mi, ama değil. O zaman herkesin isim algısı başkadır.

Konu sahibi: 1. Seçeneği işaretledim Mila ismi bende hiçbir şey çağrıştırmıyor ama sanırım Çehre demekti. Duru yüzlü kız anlamında güzel geldi.

Siz istediğiniz ismi koyun hanımefendi.

Mila ismini pek begenmedim diger isimler tek daha güzel guzel bence

Duru Mila
Masal Mila
Doğa Mila

Arkadaşımın kızının adı ada ve kardeşi oldu mira koydular , Masal Mira da hoş olabilir , ben bu ara isimlerin enerjilerine çok taktım sonu sesli harfle bitmesi pozitif anlamda enerji katıyormuş güzel seçmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…