Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öykü ye Masal gider.Masal Eda olabilir.Selam bayanlar Bir kızım var ismi
Öykü Ada kız kardeş bekliyoruz.Bir kaç alternatif var, karar vermedik henüz.
Duru Mila
Masal Mila
Doğa Mila
Başka ne olabilir, fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgiler
İki isimli çocuklar ilerde okulda epey zorluk çekiyorlar, kimi öğretmen ilk ismini okuyor, kimi ikincisini söylüyor filan. Aklınızda olsun.Selam bayanlar Bir kızım var ismi
Duru Mila
Masal Mila
Doğa Mila
Göçmen nüfus artmasıyla isimlerin ne alakası var? Bu memlekette senelerdir kullanılıp artık bize mal olmuş birsürü yabancı kökenli isim var. Ayrıca göçmenler de Türkçe isim koyabilir. Hepsini geçtim hiçkimse öz Türkçe isim koymasa da çocuğu göçmen sansalar ne olacak?İki isimli çocuklar ilerde okulda epey zorluk çekiyorlar, kimi öğretmen ilk ismini okuyor, kimi ikincisini söylüyor filan. Aklınızda olsun.
Bir de, göçmen nüfus çok arttığı için artık öz türkçe isimleri öneriyorlar.
Arapça, Farsça vs isimlerde ziyade..
GüneşSelam bayanlar Bir kızım var ismi
Duru Mila
Masal Mila
Doğa Mila
Siz istediğiniz ismi koyun hanımefendi.Göçmen nüfus artmasıyla isimlerin ne alakası var? Bu memlekette senelerdir kullanılıp artık bize mal olmuş birsürü yabancı kökenli isim var. Ayrıca göçmenler de Türkçe isim koyabilir. Hepsini geçtim hiçkimse öz Türkçe isim koymasa da çocuğu göçmen sansalar ne olacak?
Mete ismi mesela, öz Türkçe mi? Öyle sanılır değil mi, ama değil. O zaman herkesin isim algısı başkadır.
Konu sahibi: 1. Seçeneği işaretledim Mila ismi bende hiçbir şey çağrıştırmıyor ama sanırım Çehre demekti. Duru yüzlü kız anlamında güzel geldi.
Arkadaşımın kızının adı ada ve kardeşi oldu mira koydular , Masal Mira da hoş olabilir , ben bu ara isimlerin enerjilerine çok taktım sonu sesli harfle bitmesi pozitif anlamda enerji katıyormuş güzel seçmişsinizSelam bayanlar Bir kızım var ismi
Duru Mila
Masal Mila
Doğa Mila