Evet ya öyle diyorlar ben tam pik günü tek ilişki yaşadım erkek mi olacak acaba merak ediyorumKız olsun erkek olsun hiç farketmez de kızım olursa onu cicili bicili giydirme fikri de cazip gelmiyor değil aradayumurtlamadan önce değerlendirdik bilerek yapmadık ama ne kadar uzaksa çatlamaya o kadar ihtimal artıyormuş diyorlar bakalımm. adetime bir hafta var daha. Hele bir ikinci çizgiyi göreyim de
Vahiy mi indi? O ne saçma bir şey Allah evlat nimeti verdi de kız olsun diye çalışıyoruz mu diyorsunuz? Nasıl bir şirk koşmaktırKız bebek için deneme yapanlar
Gelin
Evet canım onu kast edıp konu açtım sankı oğlan olırsa sevınmeyecegız ne tuhaf ınsanlar nerelerıyle anlıyorlar konuyu acabaKız olsun erkek olsun hiç farketmez de kızım olursa onu cicili bicili giydirme fikri de cazip gelmiyor değil aradayumurtlamadan önce değerlendirdik bilerek yapmadık ama ne kadar uzaksa çatlamaya o kadar ihtimal artıyormuş diyorlar bakalımm. adetime bir hafta var daha. Hele bir ikinci çizgiyi göreyim de
Evet ya yeter ki evımıze süt kokulu bebısler gelsınOlasılık olarak bahsediliyor net bi geçerliliği yok sonuçta kesin diyemeyizsağlıklı bebişlerimiz olsun da❤
İnşAllah canım hamilemisin?Evet ya öyle diyorlar ben tam pik günü tek ilişki yaşadım erkek mi olacak acaba merak ediyorum
Canım kaç gün once degerlendirdiniz pikden ?Kız olsun erkek olsun hiç farketmez de kızım olursa onu cicili bicili giydirme fikri de cazip gelmiyor değil aradayumurtlamadan önce değerlendirdik bilerek yapmadık ama ne kadar uzaksa çatlamaya o kadar ihtimal artıyormuş diyorlar bakalımm. adetime bir hafta var daha. Hele bir ikinci çizgiyi göreyim de
benim öyle olmustu iki oğlumda pik güne denk gelmiştiEvet ya öyle diyorlar ben tam pik günü tek ilişki yaşadım erkek mi olacak acaba merak ediyorum
Tesekkür ederim canım biri malesef vefat etdi doğmamıştı(Canım pikden 2 ve 3 gün önce değerlendirdik. Öyle denk geldi biraz da, 2 oğlun mu var maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Tesekkür ederim canım biri malesef vefat etdi doğmamıştı(
Pikde bile hamile kalamıyorum hersey normal olsa bile onceden yaparsam hiç tutmaz diye düşünüyorum
Yapma canım bosuna stres en iyisi test almamak evde olunca insan durduramıyor kendiniİnşallah her gün dua ediyorum valla batıma bir hafta kaldı diğer konu başlığında ekliyim zaten
Takipteyimm bakalım erken gebelik testi yapacağım ama biraz daha bekliyorum negatif olacak diye de stres yapıyorum. Hayırlısı artık
Yapma canım bosuna stres en iyisi test almamak evde olunca insan durduramıyor kendini2gun kala yapmak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?