Kız bebek için gebelige hazırlık🌸👧

Kız olsun erkek olsun hiç farketmez de kızım olursa onu cicili bicili giydirme fikri de cazip gelmiyor değil arada yumurtlamadan önce değerlendirdik bilerek yapmadık ama ne kadar uzaksa çatlamaya o kadar ihtimal artıyormuş diyorlar bakalımm. adetime bir hafta var daha. Hele bir ikinci çizgiyi göreyim de

Evet ya öyle diyorlar ben tam pik günü tek ilişki yaşadım erkek mi olacak acaba merak ediyorum

Olasılık olarak bahsediliyor net bi geçerliliği yok sonuçta kesin diyemeyiz sağlıklı bebişlerimiz olsun da❤

Kız bebek için deneme yapanlar
Gelin
Vahiy mi indi? O ne saçma bir şey Allah evlat nimeti verdi de kız olsun diye çalışıyoruz mu diyorsunuz? Nasıl bir şirk koşmaktır neyse burada yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlar var ben daha fazla sinirlerim zıplamadan konudan ayrılıyorum size de akıl fikir diliyorum.

Evet canım onu kast edıp konu açtım sankı oğlan olırsa sevınmeyecegız ne tuhaf ınsanlar nerelerıyle anlıyorlar konuyu acaba

Canım kaç gün once degerlendirdiniz pikden ?

Canım pikden 2 ve 3 gün önce değerlendirdik. Öyle denk geldi biraz da, 2 oğlun mu var maşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Pikde bile hamile kalamıyorum hersey normal olsa bile onceden yaparsam hiç tutmaz diye düşünüyorum

Yeni konularda hiç denk gelmedim eski açılmış konulardan baya var okudum hep pik güne kadar sık ilişkilerden kızları olmus ,pik gün ve sonrası erkek bebisler

Tesekkür ederim canım biri malesef vefat etdi doğmamıştı(

Hadi ya çok üzüldüm

Pikde bile hamile kalamıyorum hersey normal olsa bile onceden yaparsam hiç tutmaz diye düşünüyorum

Yani biraz da işte kısmet kuzum ya, sperm 3 gün kadar heralde yaşıyormuş içerde o yüzden çatlamaya yakınsa dölleme ihtimali var diye biliyorum bende denk geldim birkaç konuda

İnşAllah hamile kalırız ya tatlım mübarek aylara giriyoruz dualarımız kabul olur İnşAllah

İnşallah her gün dua ediyorum valla batıma bir hafta kaldı diğer konu başlığında ekliyim zaten
Takipteyimm bakalım erken gebelik testi yapacağım ama biraz daha bekliyorum negatif olacak diye de stres yapıyorum. Hayırlısı artık

Yapma canım bosuna stres en iyisi test almamak evde olunca insan durduramıyor kendini 2gun kala yapmak daha mantıklı

Bu çatlama öncesi ilişkide kız, çatlama günü ve sonrası ilişkide erkek muhabbetinin bilimsel hiçbir dayanağı yok. Gerçek olsa ikinci kızıma hamileydim şu an hep çatlama öncesine denk geldi çünkü. O an spermden yumurtayı döllemeye hangi kromozom denk geldiyse cinsiyet de o oluyor. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin önce. Cinsiyetin hiçbir önemi olmadığını sağlıkla sınanınca anlıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…