Doğuma Hazırlık Kız Bebek İçin Formülü Olan Arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamtek

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
55
0
286
Ankara
slm 3 yaşında oğlum var ikinci bebeği düşünüyorum çooook istiyorum kızım olsun tabi önce allahdan sağlıklı hayırlı bir kız evlat işallah nasip eder
:3:

bende kızımın olmasını çok istiyorum çin takvimine görede bir yol izlesem tutarmı bilmiyorum ama oğlumda tutmuştu arkadaşlarımınkide

slm 3 yaşında oğlum var ikinci bebeği düşünüyorum çooook istiyorum kızım olsun tabi önce allahdan sağlıklı hayırlı bir kız evlat işallah nasip eder
:3:

mrb,
Bebeğin cinsiyetini erkek sper belirliyor.yumurtlama zamanında ilişkide bulunulduğunda erkek bebek sahibi olman çok yüksektir.Yumurtlama zamanından 3 gün öncesine dek yapılan ilişkide bebeğin kız olma şansı çok yüksektir.Tabi yumurtlama gününü bilmen gerekiyor.Allah sağlıklı bebek nasip etsin.

Bu Alman doktorun tavsiyesi. benim de 2 oğlum var denemedim ama bebeğim büyüsün denicem. adet oluyosun birinci gün sonra kaç gün sürüyosa bitiminde
8-9-10 günleri arasında birlikte oluyosun diğer günler korunacaksın. bide normal bi gününde ateş ölçer ile rahimin biraz içinden ateşini ölç.bide bu 8-9-10 nuncu gününde eğer bu günlerde daha yüksekse oluyomuş ve hiç şaşmıyomuş. kız sıcağı severmiş bi de adet bitiminde kadın istekli oluyoya bununda etkisi varmış kolay gelsin :49: denemsi bedava

mrb,
Bebeğin cinsiyetini erkek sper belirliyor.yumurtlama zamanında ilişkide bulunulduğunda erkek bebek sahibi olman çok yüksektir.Yumurtlama zamanından 3 gün öncesine dek yapılan ilişkide bebeğin kız olma şansı çok yüksektir.Tabi yumurtlama gününü bilmen gerekiyor.Allah sağlıklı bebek nasip etsin.

teşekkür ederim çiğdem cim herşey allahdam ama genede tevekkülü elden bırakmamak lazım inş olur.))

Bu Alman doktorun tavsiyesi. benim de 2 oğlum var denemedim ama bebeğim büyüsün denicem. adet oluyosun birinci gün sonra kaç gün sürüyosa bitiminde
8-9-10 günleri arasında birlikte oluyosun diğer günler korunacaksın. bide normal bi gününde ateş ölçer ile rahimin biraz içinden ateşini ölç.bide bu 8-9-10 nuncu gününde eğer bu günlerde daha yüksekse oluyomuş ve hiç şaşmıyomuş. kız sıcağı severmiş bi de adet bitiminde kadın istekli oluyoya bununda etkisi varmış kolay gelsin :49: denemsi bedava

bende adet densonra kadın ısteklı olursa dıe duymusdum bide kayınvalıdem azgın kadının kızı olur der.))))bende ne alaka derdim sanırım doğru:))
teşekkür ederimbilgilerin için..

Merhabalar!!

bende cok istiyorum bi tane kizim olsun, bir oglum var, 3 ay sonra 3 yasina bascak, bu ay esimle planlamaya basladik. cok arastirdim, herkes biesey anlatior, dönlenme günü bile kizi olan var,daha cok o günler erker olur diyolar ama. Ben almayadan katiliyorum ve bir üye sayfasinda bir kadinla tanisdim, aya göre sana plan hazirliyor. Bana hazirladi aya göre hesap ediyormus kendisinde ve birisinde tuttu, simdi birkac kisi bu yöntemi deniyorlar o sayfada.Bana yapdi vi bu ay ona göre iliskiye girdim, ama korkuyorumda cünkü dönlenme sirasindada girdim iliskiye planda öyle yaziyordu, bilmiyorum tuttumu haftaya belli olcak, adetim gelcekmi gelmicekmi bilmyiorum. Ama gelirse bidahaki ay, 7.ve 9 cü iliskiye gircem yani dönlenme sirasinda 2-3 gün önce. kafam karmakarisik, cok istiyorum arkadaslar, tabiki sagliki olsun, ama esimin aileside hep erkek var korkuyorum kizim olmaz diye..:58::58:

Merhabalar!!

bende cok istiyorum bi tane kizim olsun, bir oglum var, 3 ay sonra 3 yasina bascak, bu ay esimle planlamaya basladik. cok arastirdim, herkes biesey anlatior, dönlenme günü bile kizi olan var,daha cok o günler erker olur diyolar ama. Ben almayadan katiliyorum ve bir üye sayfasinda bir kadinla tanisdim, aya göre sana plan hazirliyor. Bana hazirladi aya göre hesap ediyormus kendisinde ve birisinde tuttu, simdi birkac kisi bu yöntemi deniyorlar o sayfada.Bana yapdi vi bu ay ona göre iliskiye girdim, ama korkuyorumda cünkü dönlenme sirasindada girdim iliskiye planda öyle yaziyordu, bilmiyorum tuttumu haftaya belli olcak, adetim gelcekmi gelmicekmi bilmyiorum. Ama gelirse bidahaki ay, 7.ve 9 cü iliskiye gircem yani dönlenme sirasinda 2-3 gün önce. kafam karmakarisik, cok istiyorum arkadaslar, tabiki sagliki olsun, ama esimin aileside hep erkek var korkuyorum kizim olmaz diye..:58::58:

merhaba naz 81 sanki biliyorum o bayanı rumuzu matematık mı oda ole hesaplamalar yapıyo orda yazdım ama kımsecevap vermedı
bıde o sayfada mımoza dıe bı bayan var bu konularda cook bılgılı belkı gormussdundur.bu konularda gercekden herkes bısey soyluyo en guzelı allahdan ıstemek ama ınsan genede denemeden arastırmadan yapamıyo yaa olursa dıe.....senın ıcın cok heycanlandım ınş olur kızın,benım eşımın aılesıde hep erkek seneler once fala baktırmısdık 2 tane oglun olcak demısdı,teyzemde coook kız ıstıyodu oğlu var 2tane
bu yuzden bende korkuyorum sızhangı sayfadasınız tam olarak oraya gelsem

Kizlar merhaba benimde bir kizim var ve simdide bir erkek bebek istiyorum.su an adetliyim ve 26 gunde bir adet oluyorum.ne zaman iliskiye girmeliyim lutfen yardim edin...

Wunschkindforum.de
Orda hem oglan hem Kiz isteyen var.bugun adet sancim basladi galiba adetim gelicek.bende cok korkuyorum, benim esimin tarafida hep oglan :50:
O yûzden biseyler denemekte istiyorum, tabiiki yûce Rabbimede cok dua ediyorum..
Kadina Gene Plan yaptirtcam Bidahaki ay icin, adetim gelsinde, ama bu kez dônlenme gununde iliskiye girmem,

Wunschkindforum.de
Orda hem oglan hem Kiz isteyen var.bugun adet sancim basladi galiba adetim gelicek.bende cok korkuyorum, benim esimin tarafida hep oglan :50:
O yûzden biseyler denemekte istiyorum, tabiiki yûce Rabbimede cok dua ediyorum..
Kadina Gene Plan yaptirtcam Bidahaki ay icin, adetim gelsinde, ama bu kez dônlenme gununde iliskiye girmem,

Canim merhaba orda yazdigin siteye girdim almanca yaziyor.anlamadim bide uyelik istiyor sanirim.adet olursanda hemen adettin kesildigi gunden 2gun sonra yumurtlamaya kadar olan donemde gir iliskiye.bende bu ay yumurtlamadan 1gun sonra denedim 1kez.tutmadi adet oldum ama adetim cok kisa surdu.hamile olabilirmiyim acaba....Allah gonlumuze Gore versin

kizlar yazdiklarinizi okudum size bir kac fikir vereyim:-)

kiz bebek isteyenler:

yumurtlama gununden once iliskiye giriniz;-)
sonrasi erkek olabilir;-)

bebegin tutmasi icin formuller:

kahve icmeyin

sigarayi azaltin

iliskiden sonra kalcanizin altina yastik koyun ayaklarizi havaya dikin
15 dak boyle kalin ve daha sonra ayaga kalkmadan 1 saat yatin:-)

adetiniz bittikten sonra her iki gunde iliskiye giriniz:-)

stressten uzak olun

kendinizi yormayin

iliskiye sakin bebek niyetiyle girmeyiniz:-)

bunlari uygulayin en gec 3 aya HAMILESINIZ:-)

benim de kızım var 2vyalında ben de seneye yaz bir tane erkek bebek istiyorum hayırlısınla sağlıklı sıhhatli öncelikle ama ikincisi değişik olursa daha güzel olur erkek bebek sahibi olmanın yolu varmı ki?

kizlar yazdiklarinizi okudum size bir kac fikir vereyim:-)

kiz bebek isteyenler:

yumurtlama gununden once iliskiye giriniz;-)
sonrasi erkek olabilir;-)

bebegin tutmasi icin formuller:

kahve icmeyin

sigarayi azaltin

iliskiden sonra kalcanizin altina yastik koyun ayaklarizi havaya dikin
15 dak boyle kalin ve daha sonra ayaga kalkmadan 1 saat yatin:-)

adetiniz bittikten sonra her iki gunde iliskiye giriniz:-)

stressten uzak olun

kendinizi yormayin

iliskiye sakin bebek niyetiyle girmeyiniz:-)

bunlari uygulayin en gec 3 aya HAMILESINIZ:-)

merhabe canim seni bu yöntemle denedinmi hic? ben cok istiyorum kizimo olsun. Adetimi bekliyorum agrim basladi bu ay tut,adi bende ama yumurtlama günüde girdim iliskiye, ay göre hesaplanmis planim vardi. Ama bidahaki adetimde mutlaka yumurtlamadan önce iliskiye gircem...

Canim merhaba orda yazdigin siteye girdim almanca yaziyor.anlamadim bide uyelik istiyor sanirim.adet olursanda hemen adettin kesildigi gunden 2gun sonra yumurtlamaya kadar olan donemde gir iliskiye.bende bu ay yumurtlamadan 1gun sonra denedim 1kez.tutmadi adet oldum ama adetim cok kisa surdu.hamile olabilirmiyim acaba....Allah gonlumuze Gore versin

slm canim ben almanyadan katiliyorum, o sayfaya ücretsiz katilana biliyor. ben oglumda yumurtlamadan 2 önce ve yumurtlama gününde girdim iliskiye ve oglum oldu.Adetim gelirse kesin daha önce gircem iliskiye.

erkek geni taşıyan sperm hızlı ama kısa ömürlü oluyor
kız geni taşıyan sperm ise daha uzun ömürlü..
buna göre ilişki sırasında erkek,spermini vajinanın çok derinliklerine değilde vajina ağzına bıraktığı taktirde kısa ömürlü olan erkek geni spermi yumurtaya ulaşamadan ölüyor uzun ömürlü olan kız geni spermi yarışı tamamlayıp yumurtaya ulaşıyor.

kuzenim bu tezinde cok ısrarlıdır.Ayrıca doktorundan bu tavsiyeyi alması hem daha da saçmalar olayı ama denedi ve oldu:)))sirkeyi eşinizle ilişkiye girmeden 5 10 dak.önce şırıngaya cekip vajinanıza enjekte ediyosunuz.olay bu.yaklaşık 1 çay bardağı kadar.erkeğin spermindeki x y kromozomlarıyla oynuyomuş.daha doğrusu y kromozomlarını öldürüyomuş.doktorun demesi bu!!!!kolay gelsin:)))

Back
X