takvimler falan bahane kızlar erkek sperm her zaman bebeğin cinsiyetini belirliyor ,bu konuda çok araştırdım tam 2 ay boyunca bu sitede okumadık konu bırakmadım ,kafaya yatan şey her gün ilişkiye girmekti çünkü doktorum içerde sürekli sperm olmalı ve hergün ya da gün aşırır girilen ilişkilerde erkek spermlerinin azaldığını ve hareket bakımından erkeklerin daha hızlı olduğunu ve bu durumda içerde sürekli sperm kalıp en uzun süre yaşayan kız spermi olacağından yumurtlama gününde ilk kız spermin dölleyeceğini söylemişti ,ben 2 ay boyunca adetlerim haricinde günleride takip ettim ne zaman yumurtluyorum diye ve adetten sonraki gün başladım ve hergün ya da bir gün arayla ilişkiye girdik ve yumurtlama gününe girdiğim günden itibaren bıraktık

ve sonuç kızıma hamile kaldım .ama özellikle dua çok önemli ,rabbim bana hayırıl bir kız evlat nasip et dedim ilişki öncesi gün içinde kalbimden hep bunu söyledim ve korunmadığm o ay hamile kaldım .içime kız doğru .hatta gün gün takvimede kaydettim adetten sonraki gün başlayıp yumurtlama yani akıntıyı takip ettiyseniz bilirsiniz o döneme kadar yaptık .sonra bıraktık .
yemekle ya da şu tarihte bu tarihte bence hikaye ,tamamen nasip işleri birazda işte bilimsel gerçeklerle hareket etmek lazım .
allahım her isteyene istediği cinsiyette versin rabbim .
oğluma hamile kaldığm günü hatırladığım kadarıyla yumurtlama gününde olan bir birliktelikti .erkek spermler çok hızlı , o yüzden ilk yumurtlamada erkekler harekete geçiyor .