• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte Silik çizgi

Herseyeragmenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
102
40
98
Kızlar merhaba bi kızım var 8 yaşında pcos um şuan ikinciyi düşünüyorum Allah nasip ederse şimdiye kadar defalarca test yaptım kimisine baktım attım kimisini sabahtan akşama yada akşamdan sabaha beklettim hiç birinde böyle bi çizgi görmemiştim bu testi de sabah yaptım 15 dk bekledim bişey yoktu atmadım 9-10 saat sonra baktım böyleydi bazı değişiklikler de hissediyorum vücudumda sizce pozitif olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1022.webp
    IMG_1022.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1021.webp
    IMG_1021.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar merhaba bi kızım var 8 yaşında pcos um şuan ikinciyi düşünüyorum Allah nasip ederse şimdiye kadar defalarca test yaptım kimisine baktım attım kimisini sabahtan akşama yada akşamdan sabaha beklettim hiç birinde böyle bi çizgi görmemiştim bu testi de sabah yaptım 15 dk bekledim bişey yoktu atmadım 9-10 saat sonra baktım böyleydi bazı değişiklikler de hissediyorum vücudumda sizce pozitif olabilir mi
9-10 saatse pek dikkate almamanız gerekir, hayırlısı diyelim

Bende öyle düşünüyorum ama çok başıma geldi çok bekledi hiç böyle olmamıştı o kafamı karıştırdı hayırlısı
Benim de senin gibi olmuştu hamileyken prodoctor erken gebelik testi yapmıştım 5 saat sonra silik çizgi çıkmıştı, iki gün sonra bir daha test yapmıştım pozitifti ama bunu ona yormam biraz saçmalık gibi duruyor o yüzden bu konu hakkında pek bir şey söyleyemem maalesef

Benim de senin gibi olmuştu hamileyken prodoctor erken gebelik testi yapmıştım 5 saat sonra silik çizgi çıkmıştı, iki gün sonra bir daha test yapmıştım pozitifti ama bunu ona yormam biraz saçmalık gibi duruyor o yüzden bu konu hakkında pek bir şey söyleyemem maalesef
Neden saçmalık olsun ki benim bahsettiğim gibi olmuş size de belki benim ki de 5 saat sonra çıktı ama ben dışardayım o yüzden 9 saat sonra baktım

Merhaba daha önce hamile değilken yaptığım testlerde ertesi gün bile silik çizgi çıkmamıştı bence hamile olabilirsiniz bir test daha yapın

Back
X