Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa büyük şansmız seninki benimki oğlumda tutmamısdı
slm 3 yaşında oğlum var ikinci bebeği düşünüyorum çooook istiyorum kızım olsun tabi önce allahdan sağlıklı hayırlı bir kız evlat işallah nasip eder
![]()
mrb,
Bebeğin cinsiyetini erkek sper belirliyor.yumurtlama zamanında ilişkide bulunulduğunda erkek bebek sahibi olman çok yüksektir.Yumurtlama zamanından 3 gün öncesine dek yapılan ilişkide bebeğin kız olma şansı çok yüksektir.Tabi yumurtlama gününü bilmen gerekiyor.Allah sağlıklı bebek nasip etsin.
Bu Alman doktorun tavsiyesi. benim de 2 oğlum var denemedim ama bebeğim büyüsün denicem. adet oluyosun birinci gün sonra kaç gün sürüyosa bitiminde
8-9-10 günleri arasında birlikte oluyosun diğer günler korunacaksın. bide normal bi gününde ateş ölçer ile rahimin biraz içinden ateşini ölç.bide bu 8-9-10 nuncu gününde eğer bu günlerde daha yüksekse oluyomuş ve hiç şaşmıyomuş. kız sıcağı severmiş bi de adet bitiminde kadın istekli oluyoya bununda etkisi varmış kolay gelsindenemsi bedava
Merhabalar!!
bende cok istiyorum bi tane kizim olsun, bir oglum var, 3 ay sonra 3 yasina bascak, bu ay esimle planlamaya basladik. cok arastirdim, herkes biesey anlatior, dönlenme günü bile kizi olan var,daha cok o günler erker olur diyolar ama. Ben almayadan katiliyorum ve bir üye sayfasinda bir kadinla tanisdim, aya göre sana plan hazirliyor. Bana hazirladi aya göre hesap ediyormus kendisinde ve birisinde tuttu, simdi birkac kisi bu yöntemi deniyorlar o sayfada.Bana yapdi vi bu ay ona göre iliskiye girdim, ama korkuyorumda cünkü dönlenme sirasindada girdim iliskiye planda öyle yaziyordu, bilmiyorum tuttumu haftaya belli olcak, adetim gelcekmi gelmicekmi bilmyiorum. Ama gelirse bidahaki ay, 7.ve 9 cü iliskiye gircem yani dönlenme sirasinda 2-3 gün önce. kafam karmakarisik, cok istiyorum arkadaslar, tabiki sagliki olsun, ama esimin aileside hep erkek var korkuyorum kizim olmaz diye..![]()
Wunschkindforum.de
Orda hem oglan hem Kiz isteyen var.bugun adet sancim basladi galiba adetim gelicek.bende cok korkuyorum, benim esimin tarafida hep oglan
O yûzden biseyler denemekte istiyorum, tabiiki yûce Rabbimede cok dua ediyorum..
Kadina Gene Plan yaptirtcam Bidahaki ay icin, adetim gelsinde, ama bu kez dônlenme gununde iliskiye girmem,
kizlar yazdiklarinizi okudum size bir kac fikir vereyim
kiz bebek isteyenler:
yumurtlama gununden once iliskiye giriniz;-)
sonrasi erkek olabilir;-)
bebegin tutmasi icin formuller:
kahve icmeyin
sigarayi azaltin
iliskiden sonra kalcanizin altina yastik koyun ayaklarizi havaya dikin
15 dak boyle kalin ve daha sonra ayaga kalkmadan 1 saat yatin
adetiniz bittikten sonra her iki gunde iliskiye giriniz
stressten uzak olun
kendinizi yormayin
iliskiye sakin bebek niyetiyle girmeyiniz
bunlari uygulayin en gec 3 aya HAMILESINIZ![]()
Canim merhaba orda yazdigin siteye girdim almanca yaziyor.anlamadim bide uyelik istiyor sanirim.adet olursanda hemen adettin kesildigi gunden 2gun sonra yumurtlamaya kadar olan donemde gir iliskiye.bende bu ay yumurtlamadan 1gun sonra denedim 1kez.tutmadi adet oldum ama adetim cok kisa surdu.hamile olabilirmiyim acaba....Allah gonlumuze Gore versin