Doğuma Hazırlık Kız Bebek İçin Formülü Olan Arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kuzenim bu tezinde cok ısrarlıdır.Ayrıca doktorundan bu tavsiyeyi alması hem daha da saçmalar olayı ama denedi ve oldu:)))sirkeyi eşinizle ilişkiye girmeden 5 10 dak.önce şırıngaya cekip vajinanıza enjekte ediyosunuz.olay bu.yaklaşık 1 çay bardağı kadar.erkeğin spermindeki x y kromozomlarıyla oynuyomuş.daha doğrusu y kromozomlarını öldürüyomuş.doktorun demesi bu!!!!kolay gelsin:)))

bu yöntemle burda deneyen oldu ve erkek bebk sahibi olanda var

kuzenim bu tezinde cok ısrarlıdır.Ayrıca doktorundan bu tavsiyeyi alması hem daha da saçmalar olayı ama denedi ve oldu:)))sirkeyi eşinizle ilişkiye girmeden 5 10 dak.önce şırıngaya cekip vajinanıza enjekte ediyosunuz.olay bu.yaklaşık 1 çay bardağı kadar.erkeğin spermindeki x y kromozomlarıyla oynuyomuş.daha doğrusu y kromozomlarını öldürüyomuş.doktorun demesi bu!!!!kolay gelsin:)))

cnm bu heralde kız ıcınmıydıııı

bu yöntemle burda deneyen oldu ve erkek bebk sahibi olanda var

kız bebek için .

genellikle kalsiyum ağırlıklı ve asidik yiyecek ve içecekler tüketilmeli...

yumurtlama dönemi ilişkiden uzak durulmalı..sık birliktelik olmalı..

ilişkiler genellikle yüzeysel olmalı ve sola yatarak uyunmalı

tüm bunların yanında bol bol kızınız olması için dua edin
rabbim dileyene veriri inşallah

naz super anneler 2011 topiğine gel orda daha fazlagıren ve bılgılerı olan arkadaslar var

benim de kızım var 2vyalında ben de seneye yaz bir tane erkek bebek istiyorum hayırlısınla sağlıklı sıhhatli öncelikle ama ikincisi değişik olursa daha güzel olur erkek bebek sahibi olmanın yolu varmı ki?

Arastiralim bakalim biraz bu siteden yardim isteyelim.en buyuk umudumuz yumurtlama gunu iliskiye girmek

slm canim ben almanyadan katiliyorum, o sayfaya ücretsiz katilana biliyor. ben oglumda yumurtlamadan 2 önce ve yumurtlama gününde girdim iliskiye ve oglum oldu.Adetim gelirse kesin daha önce gircem iliskiye.

Valla dedigin mantikli deniyecem.sen bilerek mi erkek bebek denedin tesadufmu oldu.ayrica benim kizimda 3 yasinda.bende hollandadayim....

Valla dedigin mantikli deniyecem.sen bilerek mi erkek bebek denedin tesadufmu oldu.ayrica benim kizimda 3 yasinda.bende hollandadayim....

hayir canim bilerek erkek yapmadim, ilk cocugumu kiz olsun hep istemistim, ama 6 ay hamile kalmadim.Korkmaya basladim hec kalmicam diye. cünkü hep yumurtlamadan önce yaptik. SOnra günlerimi saymadim yeterki hamile kalim dedim.Hamile kadigimi ögrenince günleri ozaman hesapladim ve yumurtlama gününe yakin ve o günü iliskiye girmistim. Oglum olcagini anladim. AMa simdi cok dikkat etmek istiyorum. Arkadaslar birbirimiz dua edelim, Yüce rabbim dualarimiz kabul eder buna inaniyorum...

Son düzenleme:
kız bebek için .

genellikle kalsiyum ağırlıklı ve asidik yiyecek ve içecekler tüketilmeli...

yumurtlama dönemi ilişkiden uzak durulmalı..sık birliktelik olmalı..

ilişkiler genellikle yüzeysel olmalı ve sola yatarak uyunmalı

tüm bunların yanında bol bol kızınız olması için dua edin
rabbim dileyene veriri inşallah

naz super anneler 2011 topiğine gel orda daha fazlagıren ve bılgılerı olan arkadaslar var

super anneler 2011 topigine nasil bulabilirim, ben yeni katildim buraya tam bilmiyorum

Kizlar merhaba benimde bir kizim var ve simdide bir erkek bebek istiyorum.su an adetliyim ve 26 gunde bir adet oluyorum.ne zaman iliskiye girmeliyim lutfen yardim edin...

cnm bende 26 güde bi adet oluyodum 12.gün ilişki oldu.tek ilişkiyle hamile kaldım.oğlum olucak bide 4-5gün ilişki yok.benm öle oldu.allah gönlündekini verir inş çokta düşünme dua et.bi defa dene takdiri allaha bırak:16:

cnm bende 26 güde bi adet oluyodum 12.gün ilişki oldu.tek ilişkiyle hamile kaldım.oğlum olucak bide 4-5gün ilişki yok.benm öle oldu.allah gönlündekini verir inş çokta düşünme dua et.bi defa dene takdiri allaha bırak:16:

Sagol canim insallah bendede tutar.denicem. Allah in taktiri tabi

cnm benim iki kizim var
Hep yediklerimi yazayim.
tatli cikolatadan basla pismaniyeye kadar ne varsa
tursu lahana, havuc, tursusu
hamur yemekleri
hep stresliyimdir((
esimin saginda hep sola dogru uyuyorum
cocuklarimi 1yas 8-ayina kadar emzirdim
sut fazla tukettim hep
hatta hamile kaldigim gun bile 1 bardak sut ictim
cay coook icerim
cekirdek cok yerim
kizlarim hep soldaydi karnimda
hep kendim istedim cocugum olmasini
bir de kiz cocuk cok istedim cok
boyle iste abartmadan yazdim ins

kizlar bir sorum daha var...ben gecen ay ovalasyon testi yaptim ve pozitifti.ama ben ertesi gun girdim iliskiye ve bir defa ama hamlile kalmadim.sorum eger ovalasyon testi kullanan varsa pozitif sonucu goruncemi iliskiye girmek lazim?cunku yumurta 24-36 saat sonra catliyo ya/uff ne olur yardim edin kafam cok karisik.yani yumurtlama gunu iliski pozitif sonuc goruncemi??????:59:

slam kızlar. son iki adet tarihinizi not edin. böylece kaç günde bir adet olduğunuzu hesaplayabilirsiniz. mesela ben 30 günde bir oluyordum. bulduğunuz sayıdan 14 çıkarın kalan sayı sizin muhtemel ovulasyon gününüz. benim için bu tarih 30-14'den 16 idi. ilk adet günümden itibaren 16 gün saydım ovulasyon günüm yani erkek bebek günümü buldum buna görede ovulasyondan 1 ve 3 gün önce ilişkiye girdim, sonrasında kalçamın altına bir yastık koydum 20 dk kadar bekledim sonrada sola dönüp yattım. ve bu süre içinde hep dua ettim sağlıklı hayırlı bir kız evlat için. şu anda 26 haftalık hamileyim:49: ve kasımda kızımı alacağım inşallah kucağıma.:65:
benim de eşimin tarafında hiç kız yoktu. üç erkek kardeşler. hepsinin ikişer oğulları var benim de ilk çocuğum erkek. asla olmaz kızım diyordum. ama denedim allahım da nasip etti. şimdi bir de kızım olacak:nazar:
inşallah rabbim isteyen herkesin gönlündekini kaderineyazmış olur

slam kızlar. son iki adet tarihinizi not edin. böylece kaç günde bir adet olduğunuzu hesaplayabilirsiniz. mesela ben 30 günde bir oluyordum. bulduğunuz sayıdan 14 çıkarın kalan sayı sizin muhtemel ovulasyon gününüz. benim için bu tarih 30-14'den 16 idi. ilk adet günümden itibaren 16 gün saydım ovulasyon günüm yani erkek bebek günümü buldum buna görede ovulasyondan 1 ve 3 gün önce ilişkiye girdim, sonrasında kalçamın altına bir yastık koydum 20 dk kadar bekledim sonrada sola dönüp yattım. ve bu süre içinde hep dua ettim sağlıklı hayırlı bir kız evlat için. şu anda 26 haftalık hamileyim:49: ve kasımda kızımı alacağım inşallah kucağıma.:65:
benim de eşimin tarafında hiç kız yoktu. üç erkek kardeşler. hepsinin ikişer oğulları var benim de ilk çocuğum erkek. asla olmaz kızım diyordum. ama denedim allahım da nasip etti. şimdi bir de kızım olacak:nazar:
inşallah rabbim isteyen herkesin gönlündekini kaderineyazmış olur

süper yaaaaaa. analı babalı büyüsün inşallah. ben de o kadar çok istiyorum ki bir kızım olsun. bir oğlum var 5 yaşında ..ama asla olmazmış gibi geliyor. bu arada çin takvimi tutmu mu?

benimde eşim çok istiyodu hayırlısı tabiki önce bizim için kızım olsun sana benzesin ama eşime benzeyen dünya tatlısı bi oglusum oldu inşallah 3-4 yıl sonra tekrar düşündügümüzde bide hayırlısıyla kızımız olur :nazar: :49: :69:

okdar dıretmeyın bence kız kız dıye bıde allah korusun saglıksız olur kız olupta saglıklısını hayırlısını ısteyın bence öyle dıretmeyın cınsıyet secmenın tek yolu yurtdısında tüpbebek yapmak sprm belırledıgıne göre cınsıyetı dr kız ıcın uygun spermı bulup onla döllendırcek yumurtayı yerlestırcek tutunursa kıza hamılesınız ıste öyle yumurta yemekle süt ıcmekle cın takvımıyle olcak iş degil :))

birliktelik sonrası sağa dönüp bir süre öylece yan yatmak diye duymuştum. bir de bayan erkekten önce orgazm olursa öyle de ihtimal artıyormuş. Bir de bayan altta olursa.

Back
X