• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız bebeğe hamile kalmak için ..

sissy06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
203
61
68
42
selam kızlar.. yumurtlama gününde ilişkiye girince erkek bebeğe hamile kalındığı söyleniyor. ama zaten kadının hamile kalma şansının olduğu tek gün, yumurtlama günü değil mi. o zaman kız bebeğe hamile kalmak için ne zaman ilişkiye girilecek. buna ilişkin duyumları olan arkadaslar, paylaşır mısınız :KK5:

Çin takvimi yap canım bunu ilk kez duydum ve çok saçma geldi.

Çin takvimi falan değil ailesinde doktor olan biri olarak söylüyorum sana erkek uzun süre ilişkiye girmemişse cocuk erkek oluyor ama o gun asırı sekilde spermi düşük olduğunda kız bunu doktor direk Söylemez sana ama bi tanıdığın doktor varsa sor Söyler canım

dogru benım bıldıgımde bu yonde cok sık ılıskıde bulunulmussa kız daga az sayıda olunmussa hanı ne kadar canlıysa sperm erkek olma olasılıgınokadar mıs benım kızım var o ay tuturmak ıcın cok sık bırlıkte oluyorduk ;)) halamın 4 kızı var her zaman soyluyordu bak erkek ıstersen daha az bırlıkte olman lazım dıyr

Allah bağışlasın sana darısı bizim başımıza insallah SOĞAN kürü polen bal olduk içe yiye ::KK68:

Çin takvimi falan değil ailesinde doktor olan biri olarak söylüyorum sana erkek uzun süre ilişkiye girmemişse cocuk erkek oluyor ama o gun asırı sekilde spermi düşük olduğunda kız bunu doktor direk Söylemez sana ama bi tanıdığın doktor varsa sor Söyler canım

Canım biz bir aydır ilk kez birlikte olmuştuk ve sonra yine uzun bir süre birlikte olamamıştık kız bekliyoruz.

Yumurtlama gününden önce ilişki olursa kız oluyormuş.yumurtlama gununde erkek.kız kromozomlari daha uzun süre yaşıyormuş öyle duymustum

Merhaba,
Benim adet günü başlangıcım 06.Temmuz.2016
28 günde bir adet görüyorum.
12. gün ovulasyon testi yaptım.
T çizgisi silikti. O akşam 2 kere ilişki oldu.
13. gün ovulasyon testi yaptım.
T çizgisi C kadar koyu idi. O akşam 1 kere ilişki oldu.
Kız istiyorum ben de.
Bugün muhtemelen yumurtluyorum. İlişkiye girmemeli miyim?

Kızlar 2015 9 ocakta yazmışım bunu yaptıktan 2 ay sonra hamile kaldım suan oğlum var 3 aylık Rabbim isteyen herkese versin

Bu baslik
Erkek bebege hamile kaak icin olsaydi
Tam curcuna olurdu burasi :)
Canim kizimda gercektende sik iliski yasiyoduk esimle ayiptir soylemesi yeni evliydik :oops:
Simdiki gebeligim erkek esimle uzun uzun araya zaman koydugumuz oluyodu.
Ayrica yumurtlama gunume denk getirdim
Ve iliski oncesi esimle 2 rekat namaz kildik.
Tesadufmu tevafukmu bilmem ama rabbinden gonulden isteyince oluyomus gibi geliyo bana
Hakkinizda hayirlisi olsun

Bence sacma. Neden derseniz eltim iki cocugunda da biran once hamile kalmak icin istisnasiz her gun iliskide bulundu ve iki oglu var.

selam kızlar.. yumurtlama gününde ilişkiye girince erkek bebeğe hamile kalındığı söyleniyor. ama zaten kadının hamile kalma şansının olduğu tek gün, yumurtlama günü değil mi. o zaman kız bebeğe hamile kalmak için ne zaman ilişkiye girilecek. buna ilişkin duyumları olan arkadaslar, paylaşır mısınız :KK5:
Sizinki ne oldu kızmi erkekmi

Yumurtlama gunuyle alakali. Yumurtlama gunlerinizi takip edin. Gelmeden 3-4 gun once iliskide bulunun. Yuksek ihtimal kiz olacaktir. Cunku kiz (XX) kromozomu tasiyan spermler daha uzun yasar.Yumurtlama gunlerinizi tam kestiremiyorsaniz testler var onlari uygulayarak bulabilirsiniz. Ya da adet dongunuze gore mesela 28 gunde bir adet olan kadinin ilk adet gununden sonraki 14.gun buyuk ihtimalle yumurtlama gunu. 25 gun ise bu 11. Gun olacaktir. Ona gore arttirip ve ya cikartabilirsiniz. Ve tabiki en onemlisi vucudunuzu dinlemek. Seffaf yumurta aki gibi akinti bunun en belirgin ozellgi.

Back