Cinsiyet planlayarak hamile kalıp tutan var mı

Olabilir neden olmasın ? Siz neyi eleştiriyorsunuz onu anlamadım
Bal gibi anladın, dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun. Errrrrrkek arayışında olduğun bariz. Yorumlara bakıyorum kız dediler değişti mi vs… Şu an düşünüyor olman gereken şey sağlıkla kızına kavuşman olmalı.
Gebelikte/ doğum sırasında/ sonrasında Allah korusun neler oluyor. Daha gebeliğinin 5. ayında bile değilsin.
Çocuk yetiştirmek için neler yapabilirsin diye tırım tırım okuma yapman gereken zamanlar. Sen ne demek istediğimi o bebek doğunca farkedersin o gün aklına gelirim muhtemelen.

Bal gibi anladın, dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun. Errrrrrkek arayışında olduğun bariz. Yorumlara bakıyorum kız dediler değişti mi vs… Şu an düşünüyor olman gereken şey sağlıkla kızına kavuşman olmalı.
Gebelikte/ doğum sırasında/ sonrasında Allah korusun neler oluyor. Daha gebeliğinin 5. ayında bile değilsin.
Çocuk yetiştirmek için neler yapabilirsin diye tırım tırım okuma yapman gereken zamanlar. Sen ne demek istediğimi o bebek doğunca farkedersin o gün aklına gelirim muhtemelen.
Hahaha ne :) 5 teyze, 1 amca, 2 hala bunlardan abartısız 25 kuzeniz ve sadece 6 kızız, bırak hamileliği evlenmeden bile kızım olucak ismini de nazlı koyucam diyordum. Yorumlarda değişir mi dememin sebebi 13te direk erkek diyip 16da kız demesiydi ve en çok yanılma kızda oluyormuş. Ayrıca erkek annesi de olmak isteyebilirim bundan sanane ve kimene ? Sana yanlış anladığın için açıklama yaptım yapmak zorunda da değilim bana bir daha yorum yapma lütfen.

Bebek yetiştirmenin her şeyini okuyorum bizzat yaşadım da hiç merak etme ayrıca gebeliğimde 5i geçtim:)

Bebek yetiştirmenin her şeyini okuyorum bizzat yaşadım da hiç merak etme ayrıca gebeliğimde 5i geçtim:)
21 Ağustos son adet tarihi diye yazdın, 17 haftalık hamilesin mayıs sonu da doğumun olur. Şu an 4 aylıksın haberin olsun hshsjakl

Teyzeyda dayıyla doğurmanın ne alakası var onu da doğurunca farkedersin zaten inşallah 25 kuzanin sana yardıma gelecek diye bana bu verileri vermişsindir. Erkek istemende problem yok doğurmadan erke istemen garip.

21 Ağustos son adet tarihi diye yazdın, 17 haftalık hamilesin mayıs sonu da doğumun olur. Şu an 4 aylıksın haberin olsun hshsjakl

Teyzeyda dayıyla doğurmanın ne alakası var onu da doğurunca farkedersin zaten inşallah 25 kuzanin sana yardıma gelecek diye bana bu verileri vermişsindir. Erkek istemende problem yok doğurmadan erke istemen garip.
4 aylık değilim öncelikle. Teyze hala belirtirken orda bahsetmek istediğim hep erkek kuzenim vardı ve bizim ailede kız çocuğuna özlem vardıyı vurgulamaktı :) İkinci çocuğu isterken bir yorumda belirttim daha doğumu yapmadım muhtemelen fikrim değişir benimki sadece bir düşünce diye… Benim sadece yorumunuzda kızdığım şey burda çoğu konuda görüyorum kadının 2 oğlu var 3. Kız olsun diye ne yapabilirim diye soruyor yada tam tersi herkes hurra sağlıklı işte şöyle böyle, ya bana 13te erkek dediler diye üzüldüm ama kız istediğim için bu oğlum olsaydı sevmeyeceğim demek değildi, yada ikinciyi erkek istiyorum umarım Rabbim nasip eder ama bu kız olurda sevmeyeceğim anlamına gelmiyor. Herkes farklı bir cinsiyet ister bunu çok doğal karşılıyorum ben cinsiyetçilik olarakta görmüyorum.

X