Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kız anneleri,bebişlere neler giydiriyorsunuz da süslü-püslü oluyor ;)

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
358
Kocaeli
kk kız bebeklerin hepsi güzel,ee oğlanları da yakışıklı tabi kızlarımıza neler giydiriyoruz da süslüyoruz?aksesuar mı kıyafet mi ön planda?en çok ne alıyoruz?bayanssulusmile

kızıma elbise ve mini etekler aldım onları giydiriyorum..kıyafetine uygun renkli çorap... yine kıyafetine uygun ayakkabı veya patik..özellikle dışarı çıkarken küçük hanımefendi yapıyorum kızımı..kuzum o benimmm

benim kızım henüz iki aylık..bir an önce büyüse de,süslü süslü giydirsem diyorum.. mini elbiseler çok şirin yapıyor kızımı..

etek ve elbiseyle bacaklari usumuyor mu?
kulotlu corap uzerine pantolon giydirmezsem benim kizlarimin bacaklari buz gibi oluyor.
o yuzden ben etek ve elbiseyi sadece yaz aylari giydiriyorum.

ben etek ve elbiseyi kışın da giydiriyorum 2 kat külotlu çorapla ,çok cırt renkleri sevmiyorum ,genellikle

kot üzeri kazak veya penye bady, üzerine kapşonlu hırka ,yelek ,veya bolero giydiriyorum ,elbise

giydiyse altına ona uygun külotlu çorap ,fırfırlı veya dantelli kısa çorap ,altına uygun ayakkabı ,üzerine

yine ona uygun hırka v.s .elbisesine uygun toka takarım saçına da ,çok süslemeyi sevmiyorum ,çok

fırfırlı,simli ,pullu elbiseleri sevmem ,daha soft ,sade ,aksesuarsız elbisleri tercih ediyorum ..

benim kızım çok süsülüdür:))

ben doğdupundan beri elbise etek giydirdim hep altına uygun çorap ve ayakkabıyla
üstünede hırka veya bolero...
saçına önceden bant takıyodum şimdi taktırmıyo onun yerine kuyruk yapıyoruz önlerede iki minik toka:))

artık çok hareketli olduğu için (16 aylık) eşofman ya da pantolon üstüne badi daha çok giydiriyorum rahat etsin diye spor ayakkabı yada çizmelerini giydiriyorum güzel duruyor

bide buara çanta takıyoruz ben takmazsam kızım hatırlatıyo çıkarken tanta diye:))

çok cırt renkleri bende sevmem giydiririm tabi pembe ama lacivert ve gri yi daha çok yakıştırıyorum kızma

bende kızımı süslerim püslerim bir güzel ama bu havalrda genellikle tercihim pantolon ve ince kazaktan yana oluyor
elbiseyle benim yavru kesin donar:)artik yaza kaldik.toka hiç tutmaz kafasinda hemen çıkarir biz biraz spor takılıyoruz..genelllikle..
aynen bende çok allı güllü elbiselerisevmem sade güzel kıyafetler tercihimdir

Herşeyi giydiriyorum bende ama benim dikkat ettiğim en önemli nokta uyum. Renklerin uyumlu olmasına dikkat ediyorum.
Birde artık kızıma seçtiriyorum giyeceklerini. 29 aylık kendisi.
ıki üst iki alt seçiyorum hepsi birbiriyle uyumlu hangisini isterse onu giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…