be gözümde bişey koymadım ama feribotda güzel bişeymiş
offf duvagını salına salına gidersin telaş etme desemde edeceksin ben a dan z ye hereşyle ilgilendim kuaförde sacım yapılıyodu, daha sonra kuaförden cıkıp düğün salonuna gitmezden önce tur atılacaktı inan ben 1 dk. telde konuşmadan durmadım salona gelenler gelmeyenler kimler hangi masalara oturacak vb... 3 güvendiğim kişi görevlendirmeme ragmen böyleydi son anlarım bile...
şimdi benim düğün akşam 7 başlayacaktı ben 8de girecektim salona...
biğün önce gelin hamamım vardı ( tavsiye ederim:)..... sabah 8de kalktım duş aldım benim kuaförüm kardeşimdi eşimde geldi kuaföre gittik 9 oldu ben saat 1 de cıktım (saç makyaj oje) yani en az 3 4 saat sürüyor en az seni 11 de alacaklarsa sen nasıl hazırlanıcan o saate kaladar..
''makyajda çok önemli o gün bilmediğin bi yere yaptırma''
şimdi seni 11 almasınlar o gun senin günün ya sen karar ver annenle duzgunce konuş konuşsunlar onlarla
seni 11de alsalar bursaya gitmen 3 4 arası sen 7 ye kadar nerde beklicen düğünün başlamasını ve senin saç makyajın için olmaz bozulur ve o bekleme sitresinide hele hiç anlatamam...
kardeşim orda seni almaya gelecekler saclarınını başlarını yaptırıp gelsinler .... bursaada sen onları bekliyecegine onlar seni beklesinler biraz seni almaya gec gelsnler.
o zaman sabah sıcagıda öglen sıcagıda gecmiş sende rahat hazırlanırsın rahat yolculuk edrsin sennnnn önemlisin herkes sana göre hareket etmek zorunda.