- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Allahtan kilo derdimiz yok terziye gidip eşyalarımı daralttırmam baritamam çaylar kahveler benden sonrada fal bakar sallarız :)) oh oh çok iyi gelsin kilolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahtan kilo derdimiz yok terziye gidip eşyalarımı daralttırmam baritamam çaylar kahveler benden sonrada fal bakar sallarız :)) oh oh çok iyi gelsin kilolar
kız evimi yurdumu yeni buldum geleydiniz neler yapardım ben :) sana söz yediricem börekten şifa olsunVuuuvvvv... Ellerine sağlık
Kız sen börek falan yapardın da neden bize yapmadın bakayım
allahtan yok iki kilo daha alabilirim alamıyorum gerçi börekler çörekler yapalım da yiyelim vvallaAllahtan kilo derdimiz yok terziye gidip eşyalarımı daralttırmam bari
teşekkür ederimEllerinize sağlık :) yarışmada başarılar
çok teşekkür ederim tavsiye ederim çok lezzetli oluyor sunum konusunda başarılı sayılmam ama ilerleme kat ettimCok güzel görünüyor vede cok degisik
.. basarilar dilerim
teşekkür ederimmÇok güzel görünüyor ben bunu çok begendim eline sağlık başarılar dilerim
teşekkür ederimeline sağlık canım başarılar
teşekkür ederimElinize sağlık
Başarılar
teşekkür ederim harbicimEllerine sağlık canım,çok güzel görünüyor. Yarışmada başarilar
çok teşekkür ederimellerinize saglik yarismada basarilar dilerim
En sevdgm böreklerdn biri yarismada basarilar diliyorum ellerne saglk
bu böreğin yapılacağını tahmin etmiştim bu yüzden önce davrandım :) çok teşekkür ederim kek yarışmasında da bütün yapacağım tarifler yapılmıştı börekte elimi çabuk tuttum diyelim size de bol şanslar sizinki de çok güzelaklımda olan börekti midye böreği ama yapılınca vazgeçip diğerini yaptım benden önce davrandınız
boş şans yarışmada emeğinize sağlık