- 7 Ağustos 2011
- 4.308
- 6.735
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
Kitabın önsözünü de okumuyorsundur sen kesinAy ne bilim daha ev hanımı olamadım ben Gerçi yazıyormuş konuda ben böreklere iç malzemeyi koyduktan sonrasını okumamıştım fırına atıyoruzdur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitabın önsözünü de okumuyorsundur sen kesinAy ne bilim daha ev hanımı olamadım ben Gerçi yazıyormuş konuda ben böreklere iç malzemeyi koyduktan sonrasını okumamıştım fırına atıyoruzdur diye
Kitabın önsözünü de okumuyorsundur sen kesin
Yeter ki okuyacak birşey olsun affetmemAa sen okuyon mu
Her tarifte topluyorsun böyle pastaneye falan mı satıyorsun bacım sen
Kargocunun hatası gelir gelir bir kaç haftayayok , caya banip yiyom
sen fiyonklu gondermedin daha ,yaziyorum kenara :Kk53:
teşekkürr ederimbaşarılar dilerim :)
teşekkürler sevgili MazlumuGetirinBana açıklamış :)Ellerine sağlık of nasıl canım çekti...
Da bir sey sorcam banyolu ne demek kimsede sormamış benim bilmediğim bir sey demekki öğreneyim
herkesten yarım tepsi toplayıp kermese yolluyormuş kuşlar söylediHer tarifte topluyorsun böyle pastaneye falan mı satıyorsun bacım sen
teşekkür ederimEline sağlık . Yarışmada başarılar dilerim .
çok teşekkür ederim canımEn temiz senin böreğin olmuş canım.Çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.
Kargocunun hatası gelir gelir bir kaç haftaya
2 çocukla nasıl vereyim hemen sen gel bencenapiyim 15 gunluk bayat boregi ben kiz
sari kizmiyim ben
gunluk kargoya vereydin ,cayim da sogudu sayende
ben sana yapayım ellerimle :) teşekkür ederim canımCanım ellerine sağlık nefis görünüyor En uygun zamanda deneyecegim
teşekkür ederim benim kız bayıldı zaten bezelye felan yemezdi normalde çocuklara görsel şeyler daha bi iyi oluyoGorsellerde gorup begendıgım ıkı tarıften bırı cok guzel gorunuyor ellerıne saglık cnm havuc ve maydonozda cok yakısmıs sunumuna basarılar
Ayy teşekkür ederim tatlım kurabiyelerde benden olsun o zamanben sana yapayım ellerimle :) teşekkür ederim canım
2 çocukla nasıl vereyim hemen sen gel bence
tamam çaylar kahveler benden sonrada fal bakar sallarız :)) oh oh çok iyi gelsin kilolarAyy teşekkür ederim tatlım kurabiyelerde benden olsun o zaman
teşekkür ederim canım :*Nazlım başarılar :)