Eee seninki nerde
Benim durumum karisik ya annemler iyilesmezse yazliga gidemem ozaman evde yaparim ama belki iyilesirler onlari bekliyorum evdede tek kendime kocaman sofra kuramam bakicaz yani son gunlere kalir benimki :)Eee seninki nerde
Rahatlamış smile ☺
Sağol abla işinin arasında en ugrastirdim seni deEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Peki mademhiç kıskanmadım
Bana gelselermis ben çekerdimBu negelinler bile böyle dıs çekim görmedi
Sağol canım, iyi gitti çayla serindi bugün hava güzel olduVay vaaay ellerine sağlık kuzum oh mis açık havadada ne iyi olmuştur
Sağol canım
Ben bize kurdum bakma 4 tabak olduğunaBenim durumum karisik ya annemler iyilesmezse yazliga gidemem ozaman evde yaparim ama belki iyilesirler onlari bekliyorum evdede tek kendime kocaman sofra kuramam bakicaz yani son gunlere kalir benimki :)
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık süper olmuş
Ya bazen bende oyle yapiyorum ama diytteyim koca sofrayi esime kuramamki birilerini cagirirsam evde kurarim bakalimBen bize kurdum bakma 4 tabak olduğunasonradan komşum geldi dışardan o da öyle nasiplendi
Ben de ablami bekledim baktım sabah geleceği yok yaptım artık, başkasını da çağırmak istemedim eşim söyler di yarışmaya katilacagimiYa bazen bende oyle yapiyorum ama diytteyim koca sofrayi esime kuramamki birilerini cagirirsam evde kurarim bakalim
Niye bilinmesinmi istiyosunBen de ablami bekledim baktım sabah geleceği yok yaptım artık, başkasını da çağırmak istemedim eşim söyler di yarışmaya katilacagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?