Çok güzel olacağına eminimDaha kıyma bile almadım eve ama beklentini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım söz
annem kardeşimKim hazırlıyor kahvaltıyı diye sorsam
o da eşimin alrabalari kahvaltıya çağırdı bir çay demlemis oldum :))Ana evinin keyfini sür bakalım:)
Hemşom yeni pazar kurulacakmış. Daha uygun olacakmış hem. Aynı Çarşamba Pazarının yerinde :)Kapya biberin ucuzlamasını bekliyorum, pazar yine bakacağım
Dondurucu için biber felan posetledim onlarida ekleyeceğim
Nevroş kışlık için yapacağım şeylerdi, açarsan çok sevinirim
Orasi bana gidis gelis 8 tl yapiyor zaren hemşomHemşom yeni pazar kurulacakmış. Daha uygun olacakmış hem. Aynı Çarşamba Pazarının yerinde :)
Çokmuş hemşom ya,3.80 kesiyor 31/A ,doğru. Ben yürüyorum, eve yakin diye :) O avantajım varOrasi bana gidis gelis 8 tl yapiyor zaren hemşom
Ablam olsa oturma bahanesiyle gidiyordum ona güzel oluyordu , ama olsun buradada düşer artık fiyatlar. Hem koydende geliyor bedavaÇokmuş hemşom ya,3.80 kesiyor 31/A ,doğru. Ben yürüyorum, eve yakin diye :) O avantajım var
E o zaman MasallasıAblam olsa oturma bahanesiyle gidiyordum ona güzel oluyordu , ama olsun buradada düşer artık fiyatlar. Hem koydende geliyor bedava
Yok canım Yeşilyayla da, kapalı pazarE o zaman MasallasıGökderede mi kuruluyor sizin pazar?
Senin o tarafta oturan tek kuzenim vardı,o da taşındı:)O yüzden o taraflari pek bilmiyorum canımYok canım Yeşilyayla da, kapalı pazar
Tamam o iş bendeKapya biberin ucuzlamasını bekliyorum, pazar yine bakacağım
Dondurucu için biber felan posetledim onlarida ekleyeceğim
Nevroş kışlık için yapacağım şeylerdi, açarsan çok sevinirim
Keşke giderken beni de goturseydiSenin o tarafta oturan tek kuzenim vardı,o da taşındı:)O yüzden o taraflari pek bilmiyorum canım
Nli bölgeye taşındı,gelip alsın seni deKeşke giderken beni de goturseydi
Beyin bedava evetBugün haberlerde bimde kavanoz kapağı izdihamı vardı gördünüz mü yazık vürüslerde giricek o konservelere
3 tl diye hem deBugün haberlerde bimde kavanoz kapağı izdihamı vardı gördünüz mü yazık vürüslerde giricek o konservelere
Akıl işi değil3 tl diye hem de