evet canım ben de bayılıyorum.ama merkezde o kadar çeşit yoktu.körfezde elbise daha çok tercih ediliyor ya bin çeşit vardı :)Lcw ye ne güzel tesettür ürünleri gelmiş ya eskiden yoktu pek güzel bende geçen uzun zaman sonra bi kaç bişey aldım özellikle elbise ve tünikler harikaydı
Benim mutfak hep lilaay lilabu sene o kadar moda ki vitrinler hep lila :)mora domestos değmiş gibi
Bende tesettürlüyüm kıyafetlerimi hep modanisa ve lcw den alırım bu sefer çok çeşit vardı ama fiyatlar almış başını gidiyorevet canım ben de bayılıyorum.ama merkezde o kadar çeşit yoktu.körfezde elbise daha çok tercih ediliyor ya bin çeşit vardı :)
ama bunlar çok güzel kiiiii
Benim kk bile lilaama bunlar çok güzel kiiiii
çok uçuk lila var ya ben onu sevmedim :)
evet ya bir elbise 150 olmuşBende tesettürlüyüm kıyafetlerimi hep modanisa ve lcw den alırım bu sefer çok çeşit vardı ama fiyatlar almış başını gidiyor
Corona var bir yere gitmiyoruz pahalı kıyafete gerek yokBende tesettürlüyüm kıyafetlerimi hep modanisa ve lcw den alırım bu sefer çok çeşit vardı ama fiyatlar almış başını gidiyor
Bir gömleğe 125 tl ödedim sonra eve geldim dedim ki ben bu paraya iki parça alırdımevet ya bir elbise 150 olmuş
ben hep "ben bunu 5 liraya dikerim ya ne gerek var " modunda geziyorum lcw yı
Güle güle kullanBir gömleğe 125 tl ödedim sonra eve geldim dedim ki ben bu paraya iki parça alırdımama çok güzeller ben napayım
olsun arada iyi oluyor öyle çılgınlıklar,güzel günlerde giyBir gömleğe 125 tl ödedim sonra eve geldim dedim ki ben bu paraya iki parça alırdımama çok güzeller ben napayım
Abla nerdeyse 4 5 ay oldu hiç kıyafet anlamında bişey almamıştık eşim için gittik çalışıyor ya alınması gerekiyordu dayanamadım bende daldımCorona var bir yere gitmiyoruz pahalı kıyafete gerek yok
Ellerine sağlık güle güle kullangeçen bol paça pantolon diktim keten 5 tl,üstüne de ipek gibi bir kumaştan bluz 5 tl :)
altına hasır topuklu terlik aldım 90 tl
keşke ayakkabı terlik de dikebilsem çok koyuyor o parayı vermek
İyi yapmışsın canımAbla nerdeyse 4 5 ay oldu hiç kıyafet anlamında bişey almamıştık eşim için gittik çalışıyor ya alınması gerekiyordu dayanamadım bende daldım
en iyisini yapmışsın değerlendirmişsin güle güle eskit canımEllerine sağlık güle güle kullanBen geçen uygun bulup aldum gündelik 1 tane alacağıma 4 tane aldım
Teşekkür ederim ablacımGüle güle kullanArada gerekiyor:)
ben müfettiş gecıt gibi gidiyorum pazara hemen kıyıdan kıyıdan kumaş kapıp geliyorum :)Corona var bir yere gitmiyoruz pahalı kıyafete gerek yok
Teşekkür ederim canımolsun arada iyi oluyor öyle çılgınlıklar,güzel günlerde giy
Dikiyor olman daha güzel canımben müfettiş gecıt gibi gidiyorum pazara hemen kıyıdan kıyıdan kumaş kapıp geliyorum :)
Evet abla malum havalar sıcak tişört falan çok ihtiyaç oluyor sende güle güle kullan ablacımİyi yapmışsın canım
Bende aldım canım geçen gün:)
Hiç çıkmamıştık ihtiyacım vardı.Özellikle günlük kıyafetlere