Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
lcw da vardı mavi :)
eğer edremitten geçerseniz novada avm lcw da envayi çeşit elbise var aklım durdu benim.
uçuş uçuş çok güzeller :)
Oralara ugrayamam bayram oncesi yaptim alisveriste bir tane daha elbise alicaktim oda mavi :) zaten aldim elbise daha oncede

Bende tesettürlüyüm kıyafetlerimi hep modanisa ve lcw den alırım bu sefer çok çeşit vardı ama fiyatlar almış başını gidiyor
Ben zerujdaki magazalardan aliyorum tesettür marlalari belki bilirsin istanbuldaysn :) fiyatlar cok ucuk ama kaliteli :)

Ben zerujdaki magazalardan aliyorum tesettür marlalari belki bilirsin istanbuldaysn :) fiyatlar cok ucuk ama kaliteli :)
Biliyorum canım onlarda çok hoş takip ediyorum arada alırım zaten kaliteli herşeyin fiyatı uçuk ama değer bence antalyadayım genellikle siparişle alıyorum zaten

Biliyorum canım onlarda çok hoş takip ediyorum arada alırım zaten kaliteli herşeyin fiyatı uçuk ama değer bence antalyadayım genellikle siparişle alıyorum zaten
Aynen biliyosun cok guzel seyler var gidip orda deniyorum indirime girince internetten siparis ediyorum yoksa cok ucuk oluyo sezonunda

Merhaba :)

Ev arıyordunuz, buldunuz mu?
Merhabaaa
Maalesef biz ev aramaya başladık bu salgın patlak verdi çıkıp öyle gezemedik ev için sonra krediler yükseldi biz memleketlere gittik ailelerimizi ziyarete derken daha yeni geldik Urfa ya. Bir de il içinde okul değişikliği yaptım ben şimdi benim okula ters düşmeyecek şekil bir ev düşünüyoruz bakalım yani hala arayıştayız
Teşekkür ederim sorduğunuz için ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…