- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
Aynen Karaköprü den bakmaya devam bakalım sağ olun hayırlısı olsun inşallah cümlemiz içinHakkınız da hayırlısı olsun öyleyse.
Bir ara Karaköprü de ev arıyorum demiştiniz. Merak ettim ne yaptınız diye. :)
Rica ederim ☺
Amin canım :)Aynen Karaköprü den bakmaya devam bakalım sağ olun hayırlısı olsun inşallah cümlemiz için
Sana yakın mı yoksa:)Amin canım :) ❤
Aynen yakınız. :))Sana yakın mı yoksa:)
Belki görüşürsünüz:)Aynen yakınız. :))
Olabilir tabiki, neden olmasınBelki görüşürsünüz:)
İkinizde çok uyumlu ve tatlısınız bence uyuşursunuz:)Olabilir tabiki, neden olmasın
Teşekkür ederim canım. Sende çok tatlısınİkinizde çok uyumlu ve tatlısınız bence uyuşursunuz:)
Sağol canım hayırlısı artıkTeşekkür ederim canım. Sende çok tatlısın
Hayırlısı bakalım :)
Yarın için niyetlenmiştim.Sağol canım hayırlısı artık
Sen tarifini ne zaman yapacaksın
Tamam canım hayırlısı olsunYarın için niyetlenmiştim.
Yaprak ısladım, başka güne kaldı.
Sarma yapacagım
Belki pazartesi yaparım :)
Sagol canımTamam canım hayırlısı olsun
günaydın hemşireGünaydın
Günaydın canımgünaydın hemşire
Olabilir tabiki, neden olmasın
O senin tatlılığın amaİkinizde çok uyumlu ve tatlısınız bence uyuşursunuz:)
Nasıl günaydın yaa maaşallah kaçta uyumuştun merak ettim bakGünaydın
Üstelik uyanır uyanmaz hemen gelmedimaynen nasip vallahi komşu da oluruz bakarsın
O senin tatlılığın amateşekkürler
Nasıl günaydın yaa maaşallah kaçta uyumuştun merak ettim bak
Helal olsun ne güzel yaa ben de uykumu düZene sokmak istiyorum erken kalkmak istiyorum güneşten faydalanmak yeteri kadar uyuyup gün boyu zinde olmakÜstelik uyanır uyanmaz hemen gelmedim1'i geçiyordu uyudum yine
5 saat civarı uyuyorum, yetiyor bana. Gerçi biraz daha uyuyabilirsem iyi olacak ama ,her zaman böyleydimHelal olsun ne güzel yaa ben de uykumu düZene sokmak istiyorum erken kalkmak istiyorum güneşten faydalanmak yeteri kadar uyuyup gün boyu zinde olmak
Ne güzel yaa ben geç yatıp geç kalkıyorum uykuyu abartınca sersem gibi dolaşıyorum gün boyu ve verimli geçmiyor bir şey yetişmiyor o günün içinde. Okullar açılırsa belki bi tık daha düzene girerim bakalım5 saat civarı uyuyorum, yetiyor bana. Gerçi biraz daha uyuyabilirsem iyi olacak ama ,her zaman böyleydim