yastığı var olar mıEloş senin bu duvar kağıdı gözüme takılıyor.Bunun halıları var ondan mı alsan
önce ben bayıldım,küçük kıza alıcam ben onuÖyle mii? Bayılıyorum ben ona
kalkan köfte olmasın o,balkan olsa duramazdınMangalda balkan köfte nedir oyle ya, bayıldım
Diger oyumda patates paçası olandan.
Harikaa
Ayyy evet yastık gördüm sanki yani halıdan başka şeylerde gördüm
Yok pastayı ben yapmadım ablası yapıyoroğluşuna pasta yapıyordu en son,bugün doğumgünüymüş
Bi sorsunda bize soylesinEnişteye soralım
Sorduk bakalımBi sorsunda bize soylesin
aynısının tıpkısı
Aman çok seçici ,kuralcı istemezsinizönce ben bayıldım,küçük kıza alıcam ben onu
Enişte bana kızmasınaynısının tıpkısı
Yok ya okadarda degil
göstermeden hediye almaz çünkü beğenmem,lap diye de söylerimBence öyle
duvar kağıdını çok beğendi ama fayanslara gelip gidip cıkcıklıyoEnişte bana kızmasın
Gerçi duvar,halı aynı olmaz
Ben niye buraya resim atamiyorum yaaynısının tıpkısı
Benim eşimde almaz bende diyorum sürpriz yapgöstermeden hediye almaz çünkü beğenmem,lap diye de söylerim
ilk yıllarda içime ata ata şiştim.doğru düzgün seçsin o da
Hadi at yaBen niye buraya resim atamiyorum yaaynisinin banyo paspasini atcaktim bende var diye
Ay ayni bengöstermeden hediye almaz çünkü beğenmem,lap diye de söylerim
ilk yıllarda içime ata ata şiştim.doğru düzgün seçsin o da
Yok güzel olmuş beğendim:)Öncekinin modası geçti:)duvar kağıdını çok beğendi ama fayanslara gelip gidip cıkcıklıyo
alıştı artık yaa :)Ayyy evet yastık gördüm sanki yani halıdan başka şeylerde gördüm
Güzel canım güle güle kullan
Enişteye bir soru sormak istiyoruz uygun mu
Eve bir eşya getirmeye korkuyor muHanım buna uyum sağlasın diye evi değiştirir vs diye korkar mı
Bence mutlu olmalıalıştı artık yaa :)
15 yıl önce buraya bir avm açıldı hemen damladık tabi :)
dur burdq çocuklarla foto çekicem seni dedim,arkası da dümdüz duvar
manzaralı biyerde çek bari diyo,olmaz duvarda dur diyorum
duvarlara spiral kabartma desen yapmışlar bayıldım.hemen evde kopya çekip duvarlara yaptım :)
bigün de doğuma halıları değiştirdik,baktım desenleri çok güzel.dur yayma desen çıkartıcam dedim,antreye bordür deseni çizdim boyadım.
alışkın dur demelerime