- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Akılda kalıcı bir desenYa sanki koltuklarınıda gördümHer yerde gözüme ilişiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akılda kalıcı bir desenYa sanki koltuklarınıda gördümHer yerde gözüme ilişiyor
Öyle imiş oglaninkini bilmiyordum benim kızla yakınmış doğum günüBen geç kaldım:)Daha yeni oturdum desem:)
Rüyalarıma girecek az kaldıAkılda kalıcı bir desen
Dikkat et Amazon ormanlarında kaybolmaRüyalarıma girecek az kaldı
Aynen yakınlar ama benimki başak:)Öyle imiş oglaninkini bilmiyordum benim kızla yakınmış doğum günü ☺
Ayyy değil miDikkat et Amazon ormanlarında kaybolma
Bende dün barbunya aldım koydum,bu hafta patlıcan kozler koyarım sonra domates kismetseAynen yakınlar ama benimki başak:)
Ya doğum günü değilde eşim bugün bahçeye gitti bir sürü domates,biber falan getirmiş onları yerleştirdim salça falan yapacağımSanki az işim vardı:)
Sağlıkla yemeyi nasip etsinBende dün barbunya aldım koydum,bu hafta patlıcan kozler koyarım sonra domates kismetse
Aman guzel duruyo bosver görunusu icin alinabilir sizde uzun uzun oturmazsiniz ustundeo kadar rahatsız şeyler ki :)
dükkanda bunlar fazla gelince çalışanlar bize ver demiş,hemen atladım bana ver diye.koycak yerim de yok
kendi kendime bir sürü iş çıkardım iki tel sandalye için
Amin herkese inşallah canımSağlıkla yemeyi nasip etsin
Biz ilk defa yazı evimizde geçiriyoruz.Birazda ondan galiba ne yapacağımızı şaşırdık
Çok şükür canım benimAmin herkese inşallah canım
Aynen öyle sürekli aynı şeyleri yapmaktan artık yaptığımızdan da bunaltı geldi.
Allah im bugünleri aratmasın tabi sağlık olsun da can sıkıntısı çözülür nasılsa ☺
Ne güzel canım maşallah,Allah hep daim etsin inşallahÇok şükür canım benim
Hayatımda olumsuz şeyler yaşasamda mucizelerde yaşıyorum.O sebeple itirazım yok
2 sandalye için mutfağı değiştirdiKocası hediye almaya korkarAman guzel duruyo bosver görunusu icin alinabilir sizde uzun uzun oturmazsiniz ustunde
Amin canım benimNe güzel canım maşallah,Allah hep daim etsin inşallah
Yok ya okadarda degil2 sandalye için mutfağı değiştirdiKocası hediye almaya korkar
Bence öyleYok ya okadarda degil
Aa duymadim ,hadi bakalım yapsınlarAmin canım benim
Telafi eğitimde 4. sınıf öğretmenleri ile canlı ders yapacaklarmış:)
Sormak lazim☺Bence öyle
Oğlumun Antep'teki öğretmeni ile konuştum o söyledi:)Bende duymamıştım:)Aa duymadim ,hadi bakalım yapsınlar ☺
Enişteye soralımSormak lazim☺