- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Valla olmuyo herzaman atiyodum ama resim gozukmuyo problem var heralde☺Hadi at ya
Neyse kısmetValla olmuyo herzaman atiyodum ama resim gozukmuyo problem var heralde☺
geçen sene doğumgünümü resmen başından savdıAy ayni bencok zevksizsin sen diyorum kendi hediyemi kendim aliyorum☺
Yok deliricem hala ugrasiyorm atamiyorm yaNeyse kısmet
benim kız döver o zaman onuAman çok seçici ,kuralcı istemezsiniz
Kıyafet hayatta almazgeçen sene doğumgünümü resmen başından savdı
markalı bir hırka almış,dünyanın parası.sorsan değer vermiş
hırka smallbildiğin tırtıl hırkası
ben o dönem olmuşum zaten xxl
farkedince sen benim gözümde inceciksin aşkım ondan diyo,gittim değiştirdim tabi
Whatsapp tan birine at sonra oda sana atsın eklenir:)Eşine mesela:)Yok deliricem hala ugrasiyorm atamiyorm ya
bana gönderebilirsünBen niye buraya resim atamiyorum yaaynisinin banyo paspasini atcaktim bende var diye
Yok ya altta kalmazbenim kız döver o zaman onu
Heee benim
süpriz yapmasınlar aman :)Benim eşimde almaz bende diyorum sürpriz yapYok sen beğen diyor öyle hediye mi olur
çok akıllı o var yaaaaa teyzesinin kuzusuYok ya altta kalmazHaksızlığa gelemez
Çok konuşuyorsun diyorum çenemiz ,dilimiz neden var o zaman diyor
Aaa buyuk hakaretgeçen sene doğumgünümü resmen başından savdı
markalı bir hırka almış,dünyanın parası.sorsan değer vermiş
hırka smallbildiğin tırtıl hırkası
ben o dönem olmuşum zaten xxl
farkedince sen benim gözümde inceciksin aşkım ondan diyo,gittim değiştirdim tabi
Oda güzelmişsüpriz yapmasınlar aman :)
sonra benim yüzüm düşüyo toparlayamıyprum
genelde kızlarla çıkıyolar alışverişe.kızlar bana wp tan atıyorlar,seçiyorum.sonra paketi açınca şaşırmış gibi yapıyorum
çoookkkk kullanışlı hemde.sil geç leke tutmuyor :)Yok güzel olmuş beğendim:)Öncekinin modası geçti:)
Yenilemişsin işte daha ne istiyor:)
Duvar kağıdı kullanışlı mı ileride düşünebiliriz:)
Sağol canım benimçok akıllı o var yaaaaa teyzesinin kuzusu
Ne alaka diyecek adam bu saatte dur deniyimWhatsapp tan birine at sonra oda sana atsın eklenir:)Eşine mesela:)
Birkaç yıl sonra düşünebiliriz:)çoookkkk kullanışlı hemde.sil geç leke tutmuyor :)