Canım Allah kolaylık versinGüzeldi ortam iyi gibi bakalım şimdilik sağ olasın sorduğun için
Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim hanımlar.
Ben izninizi isteyim yarın inşallah daha sağlıklı şekilde araniza katılırım
Bu mesajı okuyan herkese mesajım şu "sen değerlisin ve iyi ki varsın bunu hiç unutma gerisi hallolur"
Seviyorum sizi güzel kadınlar
Sensiz olmuyor be nevosumGeldim canım
Canım yarına hazırlık yapıyorum ayrıca bir öğretmen arkadaş benden bir şey istedi:)Video düzenleme onu yapıyordum biraz uğraştırıcıydı onu hallettim hemen geldimSensiz olmuyor be nevosum
Ellerine sağlık canımCanım yarına hazırlık yapıyorum ayrıca bir öğretmen arkadaş benden bir şey istedi:)Video düzenleme onu yapıyordum biraz uğraştırıcıydı onu hallettim hemen geldim
Sağol canım nasılsınEllerine sağlık canım
Hoşgeldin
Canım geçmiş olsun özledikayy ne demezsin
çocuk hasta kaç gündür onunla ilgileniyorum
Uykusuz geceler
neyseki iyileşti çok şükür
Hamd olsun canım ,bugün biraz sıkıcı bir hava vardı ,ihicbirsey yapmadım gerekli işler dışındaSağol canım nasılsın
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun @Eliff Eylull dün gece ben de migren atağı ile baş etmeye çalışıyordum Allah hepimize şifa versin. Şu anda da yoğun regl sancısı ile boğuşmaktayım yarın ne olur kimbilir
Boşver canım her zaman yapıyoruz bugünde olmasınHamd olsun canım ,bugün biraz sıkıcı bir hava vardı ,ihicbirsey yapmadım gerekli işler dışında ☺
Aynen öyle dedim bugün canımBoşver canım her zaman yapıyoruz bugünde olmasın
Benim kızlar yardım ediyor yoksa işim zor:)
Eloş senin bu duvar kağıdı gözüme takılıyor.Bunun halıları var ondan mı alsansandalyelerin demirleri çok rahatsız edici.hele şortla falan oturusam bacaklarım kalkan köfte gibi kafes kafes oluyo
iyi oldu minderler :)
Eki Görüntüle 2680133
Eki Görüntüle 2680135
Sağol canım çok şanslıyız kızlarımız varAynen öyle dedim bugün canım ☺
Allah bağışlasın iyi ki varlar
Çok şükür canım evtSağol canım çok şanslıyız kızlarımız var
Evett,o uyumustur şimdi sabah görür anca
Amin canım inşaallahÇok şükür canım evt
Allah isteyen herkese nasip etsin
O da şimdi gitti uyumaya
Ya sanki koltuklarınıda gördümEvett,o uyumustur şimdi sabah görür anca
Ben geç kaldım:)Daha yeni oturdum desem:)O da şimdi gitti uyumaya