- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
Valla olmuyo herzaman atiyodum ama resim gozukmuyo problem var heralde☺Hadi at ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla olmuyo herzaman atiyodum ama resim gozukmuyo problem var heralde☺Hadi at ya
Neyse kısmetValla olmuyo herzaman atiyodum ama resim gozukmuyo problem var heralde☺
geçen sene doğumgünümü resmen başından savdıAy ayni ben cok zevksizsin sen diyorum kendi hediyemi kendim aliyorum☺
Yok deliricem hala ugrasiyorm atamiyorm yaNeyse kısmet
benim kız döver o zaman onuAman çok seçici ,kuralcı istemezsiniz
Kıyafet hayatta almazBende tek alamam kulp bulurgeçen sene doğumgünümü resmen başından savdı
markalı bir hırka almış,dünyanın parası.sorsan değer vermiş
hırka small bildiğin tırtıl hırkası
ben o dönem olmuşum zaten xxl
farkedince sen benim gözümde inceciksin aşkım ondan diyo,gittim değiştirdim tabi
Whatsapp tan birine at sonra oda sana atsın eklenir:)Eşine mesela:)Yok deliricem hala ugrasiyorm atamiyorm ya
bana gönderebilirsünBen niye buraya resim atamiyorum ya aynisinin banyo paspasini atcaktim bende var diye
Yok ya altta kalmazHaksızlığa gelemezbenim kız döver o zaman onu
Heee benim
süpriz yapmasınlar aman :)Benim eşimde almaz bende diyorum sürpriz yap Yok sen beğen diyor öyle hediye mi olur
çok akıllı o var yaaaaa teyzesinin kuzusuYok ya altta kalmazHaksızlığa gelemez
Çok konuşuyorsun diyorum çenemiz ,dilimiz neden var o zaman diyor
Aaa buyuk hakaretgeçen sene doğumgünümü resmen başından savdı
markalı bir hırka almış,dünyanın parası.sorsan değer vermiş
hırka small bildiğin tırtıl hırkası
ben o dönem olmuşum zaten xxl
farkedince sen benim gözümde inceciksin aşkım ondan diyo,gittim değiştirdim tabi
Oda güzelmişsüpriz yapmasınlar aman :)
sonra benim yüzüm düşüyo toparlayamıyprum
genelde kızlarla çıkıyolar alışverişe.kızlar bana wp tan atıyorlar,seçiyorum.sonra paketi açınca şaşırmış gibi yapıyorum
çoookkkk kullanışlı hemde.sil geç leke tutmuyor :)Yok güzel olmuş beğendim:)Öncekinin modası geçti:)
Yenilemişsin işte daha ne istiyor:)
Duvar kağıdı kullanışlı mı ileride düşünebiliriz:)
Sağol canım benim KK ya üye olma sebebimçok akıllı o var yaaaaa teyzesinin kuzusu
Ne alaka diyecek adam bu saatte dur deniyimWhatsapp tan birine at sonra oda sana atsın eklenir:)Eşine mesela:)
Birkaç yıl sonra düşünebiliriz:)çoookkkk kullanışlı hemde.sil geç leke tutmuyor :)