- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Ben biraz araştırcam tabak tasBence ortası iyi bende erken yapmıycam dedim dedim siz böyle dediniz diye benimde hemen yarın yapasım geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz araştırcam tabak tasBence ortası iyi bende erken yapmıycam dedim dedim siz böyle dediniz diye benimde hemen yarın yapasım geldi
Tanımazsın bence:)Tahmin edebilirmiyim kim olduğunu
Ben biraz baktım az çok kafamda bişeyler oluştu gibiBen biraz araştırcam tabak tas
çok netHamburger değil,canfeb değil:)
Canfeb değilmiş ne olacan he ne olacancanfeb değilse nolimmm
Kiymasiz kofteyi neden sunayım canımAaa beraber bulalım sen istiyorsan onaydan geçmemesi ana malzeme kıyma değilse geçmez nevreste önerir aslında bişeyler onları değerlendir çok merak ediyorum senin nasıl sunum yapacağını
Bi tasım var ama derin içine bi tabak yerleştirip biraz düz yapmam lazım yada yeni bi tabak bulcamBen biraz baktım az çok kafamda bişeyler oluştu gibi
Jetgillerden kim acabaİlk tarifimiz hazır
Ben miymişim yok ya ben değilim
Biraz törpüleBi tasım var ama derin içine bi tabak yerleştirip biraz düz yapmam lazım yada yeni bi tabak bulcam
birinci olacammmmCanfeb değilmiş ne olacan he ne olacan
Gerçek Lost oldun hemsomHemşooommm
Eşsiz bilgileriniz için teşekkür ederiz.Kiymasiz kofteyi neden sunayım canım
Tabiki kıymalı köfte sundum
Ama kıyma tek başına köfte olmaz bağlayıcı ya ihtiyaç vardır
Merak ediyorum bağlamadan nasıl köfte tarifleri çıkacak
Bende yeni tarifler öğrenirim bu sayede
Içinde un ,galeta,esmer bulgur,irmik olmayan bağlayıcı siz kaç köfte tarif varsa
Benim mutfak kültürümde hep ince bulgur irmik içli köfte kıymalı çiğ köfte ne bilim işte
Sağol canımNevreste Çokkkk Geçmiş olsun canim Rabbim bidaha yasatmasin
bağlayıcı olur tabi canım :)Kiymasiz kofteyi neden sunayım canım
Tabiki kıymalı köfte sundum
Ama kıyma tek başına köfte olmaz bağlayıcı ya ihtiyaç vardır
Merak ediyorum bağlamadan nasıl köfte tarifleri çıkacak
Bende yeni tarifler öğrenirim bu sayede
Içinde un ,galeta,esmer bulgur,irmik olmayan bağlayıcı siz kaç köfte tarif varsa
Benim mutfak kültürümde hep ince bulgur irmik içli köfte kıymalı çiğ köfte ne bilim işte
Bu iyiydi iştebirinci olacammmm
insan bir dürter yaaa aşkolsunEşsiz bilgileriniz için teşekkür ederiz.