- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
hadi ya ay geçmiş olsunYine sallandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya ay geçmiş olsunYine sallandık
Amin canımAynen
Rabbim korusun.
Sağol ablam 4.5 :/hadi ya ay geçmiş olsun
teşekkür ederim baktım olmuş ya gene bunu his etmedim hemde 2 kere olmuşSağol ablam 4.5 :/
Sizede geçmiş olsun
5 ten büyük olunca biz de hissediyoruz. 4 üstü olunca hissedilmiyor fazlateşekkür ederim baktım olmuş ya gene bunu his etmedim hemde 2 kere olmuş
4 üssü olunca bayağı hissediyoruz ablam:)Size daha uzak tabi:)teşekkür ederim baktım olmuş ya gene bunu his etmedim hemde 2 kere olmuş
evett aynen vallah korkuyoruz ya5 ten büyük olunca biz de hissediyoruz. 4 üstü olunca hissedilmiyor fazla
Davetine geldim canım.sudem34 gel hele sana tarif buldumm
Size başarılar canımKatılmak istersen Nevreste Ye bir özel mesaj at ortim
Elveda ortimSize başarılar canım
Teklifin için teşekkür ederim
Çok naziksin
Seninle aynı kulvarda yarışmak için elimden geleni yaptım
Kısmet değilmiş
Neyse tarifleri heyecanla bekliyor um...Elveda ortim
Aaa beraber bulalım sen istiyorsan onaydan geçmemesi ana malzeme kıyma değilse geçmez nevreste önerir aslında bişeyler onları değerlendir çok merak ediyorum senin nasıl sunum yapacağınıNeyse tarifleri heyecanla bekliyor um...
Benimki onaydan geçemedi...
Hatrin içindi herşey
Et ile olan kaç çeşit köfte çıkacak merak ettim doğrusu...
Önerim yok benim:)Aaa beraber bulalım sen istiyorsan onaydan geçmemesi ana malzeme kıyma değilse geçmez nevreste önerir aslında bişeyler onları değerlendir çok merak ediyorum senin nasıl sunum yapacağını
Bu ne hızİlk tarifimiz hazır
Bismiillah hamburger geliyor galiba sahibi ortalarda gözükmedi pekİlk tarifimiz hazır
Galiba geliyor gönlümün efendisiBismiillah hamburger geliyor galiba sahibi ortalarda gözükmedi pek
En akıllısı vallaha, bende müsait olabilirsem bu hafta yapıp kurtulacağım, zaten sonrası pek mümkün değilİlk tarifimiz hazır
Kendi tarifini gönlüne efendi yap boşver onu hiç güzel olmamıştır kiGaliba geliyor gönlümün efendisi