- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Bende yarın mı yapsam neEn akıllısı vallaha, bende müsait olabilirsem bu hafta yapıp kurtulacağım, zaten sonrası pek mümkün değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın mı yapsam neEn akıllısı vallaha, bende müsait olabilirsem bu hafta yapıp kurtulacağım, zaten sonrası pek mümkün değil
Ya güzel yapmışsa hamburger sonuçtaKendi tarifini gönlüne efendi yap boşver onu hiç güzel olmamıştır ki
Benim tarifim alıcak başını gidicek okadar söylüyorumKendi tarifini gönlüne efendi yap boşver onu hiç güzel olmamıştır ki
Milliyetçiyim ben Türk yemeği değil oYa güzel yapmışsa hamburger sonuçta
İnşaAllah hakeden(yani ben) kazansınBenim tarifim alıcak başını gidicek okadar söylüyorum
İnşallah tabi
Benim tarifim tam türk yemeği Nevreste abla sağolsunMilliyetçiyim ben Türk yemeği değil o
O zaman o güzeldir birazBenim tarifim tam türk yemeği Nevreste abla sağolsun
Hemşooommm
Teşekkurler teşekkurler tarifimi siz birinci yaptınızİnşaAllah hakeden(yani ben) kazansın
canfeb değilse nolimmmİlk tarifimiz hazır
Kesinlikle zaman geçmek bilmiyor çabuk yapınca bana öyle olmuştu sonra bekle yapıcaklarda atıcaklarda ölme e.... ölmegönül,hemen yap tarifini diyo
beyin,saçmalama sonra zaman geçmiyo diyo
Sona kalmakda iyi değil bi üşengeçlik geliyorKesinlikle zaman geçmek bilmiyor çabuk yapınca bana öyle olmuştu sonra bekle yapıcaklarda atıcaklarda ölme e.... ölme
Çok sağolun
İyiyiz canım sağolÇok şükürGeçmiş olsun nevreste bi sorun yoktur inşallah
Acaba kim yaptıİlk tarifimiz hazır
Tahmin edebilirmiyim kim olduğunuHamburger değil,canfeb değil:)
Bence ortası iyi bende erken yapmıycam dedim dedim siz böyle dediniz diye benimde hemen yarın yapasım geldiSona kalmakda iyi değil bi üşengeçlik geliyor