- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Güzelse neden olmasin vallaaa bayramda yiyerek vermişim kiz takılı kalan kilo sonunda sarmalarla baklavalarla gittiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelse neden olmasin vallaaa bayramda yiyerek vermişim kiz takılı kalan kilo sonunda sarmalarla baklavalarla gittiiii
Valla bende de değişik bir eksi oldu şaşırdımGüzelse neden olmasin vallaaa bayramda yiyerek vermişim kiz takılı kalan kilo sonunda sarmalarla baklavalarla gittiiii
Bence yiyebilirsin cumaya ne kaldi ki
O eksi nasil gözle görünürmü bariValla bende de değişik bir eksi oldu şaşırdım
Yiyerek de kilo veriliyormuş
Tartı da birde 42 beden bluz aldım çok mutluyumO eksi nasil gözle görünürmü bari
Darisi 38 bedenlere olsun insaAllah gule gule giy canimTartı da birde 42 beden bluz aldım çok mutluyum
Hergun yersen yine kilo alirsinOhhhh mis gibi ozaman haydi yiyerek verelim
Her gün sarma baklava yenmez ki bitti bayram, tamam yeter bukadar yedigimizHergun yersen yine kilo alirsin
Buyrun benim
Rica ederim canım ❤❤Aklıma geldin,katılmak istersen diye etiketledimEtiketledigin için çok teşekkür ederim canım ❤❤❤❤
Fırsat bulup da bakamıyorum ki
Kızımı emzirirken ne var ne yok diye bakıp çıkıyorum
Patates köftesi,bulgurdan mamul olanlar hariç demek yanişeyyyy bisey sorabilirmiyim kıymalı köfte nasil oluyo köfte kıymadan olmuyomukiii kafamda deli sorular
Hımmmm aydinlattigin icin teşekkür ederim canimPatates köftesi,bulgurdan mamul olanlar hariç demek yani
Rica ederim canımHımmmm aydinlattigin icin teşekkür ederim canim
Ben 42 bedene giremiyorum daha bacımTartı da birde 42 beden bluz aldım çok mutluyum
Aslında sulu köfteye de biraz bulgur un girer ama ana malzeme kıyma olacak yani..Patates köftesi,bulgurdan mamul olanlar hariç demek yani
Sırf bulgurdan yapılanlardan bahsetmiştim. Onlar da köfte diye geçiyor yaAslında sulu köfteye de biraz bulgur un girer ama ana malzeme kıyma olacak yani..