İyi gecelerİyi geceler güzelciğim
Evet canım :)
Ama eksik var diyoran rakiplerin çok sevinecek hemen taşıyayım
Evet canım :)
Ama eksik var diyoran rakiplerin çok sevinecek hemen taşıyayım
Tehlikeli bir rakipsin
Çok güzel olmuş evt eline sağlık o an sadece beğendim tahlil bekliyordum yazamadım yorum
Daha neler neler gelir, bizde azcık ucundan zorlayalım amaTehlikeli bir rakipsin
Gerçi sönük tarif yok sunumlarda böyle gelirse yandık seçim yapamıyacağızÇok güzel olmuş evt eline sağlık o an sadece beğendim tahlil bekliyordum yazamadım yorum☺
Gecmis olsun canim, tesekkur ederim ❤Çok güzel olmuş evt eline sağlık o an sadece beğendim tahlil bekliyordum yazamadım yorum☺
Zaten gelenlerin hepsi çok fena gelecekler yine öyleDaha neler neler gelir, bizde azcık ucundan zorlayalım ama
Köftenin de kötüsü yok ki doğruGerçi sönük tarif yok sunumlarda böyle gelirse yandık seçim yapamıyacağız
Aynen öyle:)Köftenin de kötüsü yok ki doğru
Rica ederim canımGecmis olsun canim, tesekkur ederim ❤
Kebaplar iskenderler gelince yandik, havamız sönerGerçi sönük tarif yok sunumlarda böyle gelirse yandık seçim yapamıyacağız
Bende geçeyim ufaktan uykuya canım hayırlı geceler ikinizedeAynen öyle:)
İskender yok canım:)Manisa kebabı ve pideli köfte yeter:)Kebaplar, iskenderler gelince yandik, havamız söner
Hayırlı gecelerBende geçeyim ufaktan uykuya canım hayırlı geceler ikinizede
Tarif yapcaklara sesleniorum, az yavas gelin. Geride kalanlarida dusunun ona gore sunum yapinZaten gelenlerin hepsi çok fena gelecekler yine öyleBomba bir kategori olacak
Çok özenmeyinTarif yapcaklara sesleniorum, az yavas gelin. Geride kalanlarida dusunun ona gore sunum yapin
Aynen cok benzerdi, iyi olmus oylar bolunmesinİskender yok canım:)Manisa kebabı ve pideli köfte yeter:)
İskender köfteli uygun değil zaten:)
Ama çökertme var,alinazik var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?