- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ellerine sağlık canım başarılar dilerim ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ablamEline sağlık kıymalıydı çok
Severim
teşekkür ederimOhhhhhh kıymalı makarnayı kapanda ortaya çıkmış
Ellerine sağlık canım, harika görünüyor yarışmada başarılar dilerim
çık teşekkür ederimEllerine sağlık canım kıymalı makarnayı hiç sevmem ama coook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum
Tşk ederim cok sağolEllerine sağlık başarılar dilerim
Kerataya bak ,kıymalı makarnayı almış Ellerine sağlık canım ,sunum çok iştah çekici olmuş,başarılar dilerim.Bugün makarnaların sevilenlerinden kıymalı makarna ile geldim
Eki Görüntüle 2257394
Malzemeler :
2 yemek kaşığı kadar kıyma
Yarım domates
2 su bardağı burgu makarna
Bir tatlı kaşığı salça
1 tane küçük soğan
İsteğe göre baharat (ben kekik nane pulbiber kullandım )
Biraz maydanoz
Bir çay kaşığı kadar tuz (hem makarnaya hem kıymalı sosa koydum )
Öncelik le makarnamizi hasliyoruz kaynar suya dökerek ...
Eki Görüntüle 2257395
Sonra sosumuza geçiyorum
Soğanı yemeklik doğrayıp kavuruyoruz
Kiymayi ekliyoruz
Bunlar kavruldukca
Eki Görüntüle 2257397
domates rendesini ve salçayı da ekliyoruz ..
en son baharat ve tuzu da ekleyip karıştırıyoruz ..
Eki Görüntüle 2257398
ben maydonoz u ocağı kapattıktan sonra koyup harca pisirmedim ...
sonra müthiş buluşma makarna nin
ister üzerine dökerek
Eki Görüntüle 2257401
isterseniz makarnayı sosa döküp karıştırarak da servis edebilirsinizEki Görüntüle 2257402
Yanında buz gibi ayran la servise hazır :)) Eki Görüntüle 2257403 Eki Görüntüle 2257427 Eki Görüntüle 2257439 Eki Görüntüle 2257440 Eki Görüntüle 2257442 Eki Görüntüle 2257443 Eki Görüntüle 2257447 Eki Görüntüle 2257448 Eki Görüntüle 2257449 Eki Görüntüle 2257450
Teşekkür ederim çok sağolKerataya bak ,kıymalı makarnayı almış Ellerine sağlık canım ,sunum çok iştah çekici olmuş,başarılar dilerim.
Bunu yeni görüyorum noldu neden kustun
Bunu da görmediğin içinEllerine sağlık canım olsa da yesem valla nasılda lezzetli gözüküyor
Hakikaten ben onu nasıl görmedim görmediğim belli begenmemisim deEllerine sağlık canım olsa da yesem valla nasılda lezzetli gözüküyor
Anladım zaten bebişim ama bi takılayım dedimHakikaten ben onu nasıl görmedim görmediğim belli begenmemisim de
Hakettim ben bunu
Olsun onemli bişey yarışmada da olsanız bir secmensiniz sonuçta Secim nabzı iyi tutulmaliAnladım zaten bebişim ama bi takılayım dedim