eşimde öyle diyor ama düşünmeden yapamiyorum ...aldırmayın.
ilk defa konu aciyorum acemilik diyelimNeden 2 tane ayni konuyu actiniz.Aman bosuna ugrasmayin memnun edemezsiniz.çalışan bir bayansiniz sonucta bir gunluk taili kendinizemi ayiracaksiniz onlarami
ah ah birde onlar boyle düşünse içim daha rahat olucak ki BN kendi anneme babama ole davranmiyorumBen de yapım gereği öyle annecim babacım diye sevebilecek biri değilim kayınvalidemi ve kayınpederimi.. Siz aldırmayın bence de.. Bu saatten sonra karakterinizi değiştirecek değilsiniz ya, sizi olduğunuz gibi kabul etsinler.
Herkesin karakteri farklidir kardeş kardeşe benzemiyorki bazilari falasiyla abartir civik cicik hareketler sanki yalakalik yapar gibi gelir bana bazilarida icten sever yada sevmez saygı duyar kendinizi zorlamayın nasilsaniz oyle devam edin yapan yapsin benim kv de yapiyo hic umrumda olmuyo aman bosverinilk defa konu aciyorum acemilik diyelim
simdi her gittiğim de söyledikleri aklıma geliyor bu sefer tedirgin oluyorum
Ne kadarlık evlisiniz? Yeni evliyseniz belki zamanla sizin bu halinize alışırlar.ah ah birde onlar boyle düşünse içim daha rahat olucak ki BN kendi anneme babama ole davranmiyorum
aslında kıyaslamak bna yakisr cnki BN şimdiye kadar nişanlılık dönemimde dahil KV halhatir sormk için bile aramadi hep BN arayıp sorucam evlendim gelinimi alıp bir akrabaya gidelim olmadı mevlitler oldu cagirilmadim ufaktan söyledim ama sen calisiyosun dediler ama kiyaslamayida devamlı gezen bir gelinle yapıyorlar nasıl kendimi anlatabilirim ki onlaraSizde onları kıyaslayın diyecem ama hoş olmaz. Hiç karşılıklı diyaloğa girmeyin
aynen bnde boyle düşünüyorum çok çocukça geliyor bana ...ben gecen gün iki anneyide evime cagirfim hamileyim müjde vericem diye neyse KV epeybi geç geldi bnde ultrason kâğıtlarını gösterdim ve ikisine de müjdeyi verdim annemin yaninda yine ayni konuları actiHerkesin karakteri farklidir kardeş kardeşe benzemiyorki bazilari falasiyla abartir civik cicik hareketler sanki yalakalik yapar gibi gelir bana bazilarida icten sever yada sevmez saygı duyar kendinizi zorlamayın nasilsaniz oyle devam edin yapan yapsin benim kv de yapiyo hic umrumda olmuyo aman bosverin
bir yıllık evliyim bir buçuk yılda söz ve nisan diyelim yani beni 2 buçuk yılda tanıyorlar ve ben hep boyleydimNe kadarlık evlisiniz? Yeni evliyseniz belki zamanla sizin bu halinize alışırlar.
bende bilmiyorum yalakalik yapmak gerekiyordu ve benim yapımda yokCalistigin icin ne yapabilceksinki takmicaksin agzi olan konusur
Vala benden sana tavsiye sakin farkli olmaya calisma seni oyle kabul etsin ben ohatayi yaptim yapmaciktanda olsa basedemedim surekli yeni istekler oldu yemek yap temizlik yap beni yika artik kendi işimi bile yapamiyordum baska sehirlerdeyizde kurtuldum haftada 1 kere ariyorum nasilsin iyimisin bukadar eltim benden sonra geldi simdide beni eltime ovuyormus oncesinde baskasini bana kiyaslardi simdi tam tersiaynen bnde boyle düşünüyorum çok çocukça geliyor bana ...ben gecen gün iki anneyide evime cagirfim hamileyim müjde vericem diye neyse KV epeybi geç geldi bnde ultrason kâğıtlarını gösterdim ve ikisine de müjdeyi verdim annemin yaninda yine ayni konuları acti
insALLAH bu çocuk seni bize yakınlaştırır falan filan işde kızkardeşinin gelini onları el üstünde tutuyomus beni onla kıyasladı ki dediğim gibi o gelinde ayrı bir cıvık neyse bnde syledim beni onla kıyaslama BN çalışıyorum o geziyo diye sonrada diyoki çalışmak gezmk değil o çok ilgileniyordu sen ilgisizsin diyor ve BN deli oluyorum anlamıyorlar isde
ben zaten başka şekilde davranamam benim onlara bunu anlatmam lazim bir şekilde yaptıkları yanlış geliyor bana... sende iyi kurtarmissinVala benden sana tavsiye sakin farkli olmaya calisma seni oyle kabul etsin ben ohatayi yaptim yapmaciktanda olsa basedemedim surekli yeni istekler oldu yemek yap temizlik yap beni yika artik kendi işimi bile yapamiyordum baska sehirlerdeyizde kurtuldum haftada 1 kere ariyorum nasilsin iyimisin bukadar eltim benden sonra geldi simdide beni eltime ovuyormus oncesinde baskasini bana kiyaslardi simdi tam tersi
Yok artik yapmiyorumda eskisi gibi degil anladi benim tavrimi yeni gelin gelince simdi herşeyi ondan bekliyoben zaten başka şekilde davranamam benim onlara bunu anlatmam lazim bir şekilde yaptıkları yanlış geliyor bana... sende iyi kurtarmissin
yeni gelin gelsede BN çok ümitli değilim cnki kaynimin sevgilisini öve öve bitiremiyo halbuki kaynim askere giderken kız ayrıldı ondan beklemedi bir ay sürmedi başka birini buldu halen belki gelince barışırlar diyor ve inanmiyo başka biriyle olduğuna kaynim gelince baristirabilir hatta onlarıYok artik yapmiyorumda eskisi gibi degil anladi benim tavrimi yeni gelin gelince simdi herşeyi ondan bekliyo