- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldirmamyi denicem bakalimSZ gene aldırmayın, bu çok klişe bir sorun zaten, yüzyıllardır çözebilen olmadı.
evet çoklar hic bitmiyor aslında çok iyi ailenin herkesin dilinde falan filan...yani bir şey değil o kızdan spguttular beniumrunda bile olmasin
benimde eltim herzaman cok hamarat, cok iyi, cok tatli dilli, cok saygili, cok guzel cok cok cok cok ...dur
benide onlar ovmez ama baskalari onlara beni over
giyim tarzını hic katmiyrum zaten benim Yaptıklarım gozlerine gelmiyor işde canımı sikan da bu aslında islerine gelince çalışıyorum işlerine gelmeyince yapmıyor oluyorum ... yani gelinini dışarı karşı koruma yokboşver bu kıyaslamalar çok yapılıyor. hatta giyim tarzları bile kıyaslanıyor. çok banal birşey bu takma arkadaşım
buna benzer bi kaç gün önce söyledim bir şeyler cvp vermedi bakalım bundan sonra diyeckmiKiyaslamalari çok çirkin bir daha ilgisizsin falan derse lafta ilgi olmaz anne ben seni arıyorum soruyorum, fırsatım olunca geliyorum, beni de olduğum gibi kabul edin size bir zararim saygisizligim yok de.
olduğun gibi davran gerek yok o kıyas kaçınılmaz zaten..ağzınla kuş tutsan yaranamazsınslm bayanlar...
sorunum kayinvalidemin ve kayin pederimin beni başka bir gelinle kıyaslaması şöyle anlatayım
ben çalışıyorum sabah 9 aksam 7 evdeyim haftada bir gün iznim var ve ancak ev ile ilgilenebiliyorum
onların benimle olan sorunu ise sözde onları benimseyememisim ilgilnmiyormusum ki vakit ve fırsat buldukça gider biraz oturur tekrar eve gelirim ama bunada misafir gibisin diyolar en sonundada o gelinle beni kiyasladilar ki o çalışmıyor ve her gün gezebiliyo BN anlam veremiyorum gorumcelerimle aram iyi gerçi onları da hep BN arayıp soruyorum ama bunu söz konusu bile etmedim ...
simdi ben onlara nasıl davranayim anlamıyorum yalakalik yapmak çocuk gibi davranmak benim huyum degildr sevmemde biraz öneri alabilir miyim .
Yapacağın tek şey,bugüne kadar gösterdiğin o memnunkalmadıkları ilgini de şak diye kesip kendini geri çekmek.O zaman anlarlar değerini.Sana birşey de derlerse,evde oturan gelini çağırın ben çalışıyorum müsait değilim dersin.slm bayanlar...
sorunum kayinvalidemin ve kayin pederimin beni başka bir gelinle kıyaslaması şöyle anlatayım
ben çalışıyorum sabah 9 aksam 7 evdeyim haftada bir gün iznim var ve ancak ev ile ilgilenebiliyorum
onların benimle olan sorunu ise sözde onları benimseyememisim ilgilnmiyormusum ki vakit ve fırsat buldukça gider biraz oturur tekrar eve gelirim ama bunada misafir gibisin diyolar en sonundada o gelinle beni kiyasladilar ki o çalışmıyor ve her gün gezebiliyo BN anlam veremiyorum gorumcelerimle aram iyi gerçi onları da hep BN arayıp soruyorum ama bunu söz konusu bile etmedim ...
simdi ben onlara nasıl davranayim anlamıyorum yalakalik yapmak çocuk gibi davranmak benim huyum degildr sevmemde biraz öneri alabilir miyim .
bak dun aksam is cikisi gittim yine haliyle kp yine evde yoktu 9 yada 9 buçuk gibi geliyor genelde eve BN 7 de ordaydim biraz oturdum KV anne artik kalkayim dedim evde bir suru ütü beni bekliyo dedim boşver biraz daha otur diye ısrar ediyor sanki ama ole böle değil yani baban alınır görmeden gidersen faln ...bu genelde boyle oluyor calismasam sıkıntı değil beklerim ama hem is hem de ev isi yapıyorum anlayış sıfır yaniYapacağın tek şey,bugüne kadar gösterdiğin o memnunkalmadıkları ilgini de şak diye kesip kendini geri çekmek.O zaman anlarlar değerini.Sana birşey de derlerse,evde oturan gelini çağırın ben çalışıyorum müsait değilim dersin.
Ama sen kendin veriyorsun bu yüzü.Kim alınırsa alınsın canım.Gitmek zorunda değilsin.Evine git işini yap.Ya daişin olmasa da evine git.Hafta içi ya da sürekli uğramak zorunda değilsin.Biraz sen taviz vermişsin.Kim ne derse desin kendi yuvana kendi düzenine bak.Çalışıyorum yoğunum yorgunum bu kadar basit.bak dun aksam is cikisi gittim yine haliyle kp yine evde yoktu 9 yada 9 buçuk gibi geliyor genelde eve BN 7 de ordaydim biraz oturdum KV anne artik kalkayim dedim evde bir suru ütü beni bekliyo dedim boşver biraz daha otur diye ısrar ediyor sanki ama ole böle değil yani baban alınır görmeden gidersen faln ...bu genelde boyle oluyor calismasam sıkıntı değil beklerim ama hem is hem de ev isi yapıyorum anlayış sıfır yani
ben her aksam ugrayamiyrm ki zaten 3 bilemdin 4 günde bir gidebiliyrum ama bu bile az geliyor onlaraAma sen kendin veriyorsun bu yüzü.Kim alınırsa alınsın canım.Gitmek zorunda değilsin.Evine git işini yap.Ya daişin olmasa da evine git.Hafta içi ya da sürekli uğramak zorunda değilsin.Biraz sen taviz vermişsin.Kim ne derse desin kendi yuvana kendi düzenine bak.Çalışıyorum yoğunum yorgunum bu kadar basit.
Tamam işte gitme.3-4 günde bir gitmekte çok.Fazla alıştırmışsın.Böyle bir mecburiyetin yok.ben her aksam ugrayamiyrm ki zaten 3 bilemdin 4 günde bir gidebiliyrum ama bu bile az geliyor onlara
Sen eşinle ilgilen yeterslm bayanlar...
eşim benim herseyim ilgilnmezmiyim onunla tabi oda benimle ayni ...bu ufak sorunumuda kafmdan atarsam çok iyi olucakSen eşinle ilgilen yeter
çocukken kiyaslanmadim hic ama gelinken eve kiyaslaniyrum neyse ki iki günde ses seda yok anlayabildiler sanırım yada hamile olduğum için susuyolarSen elinden geleni yapıyorsun, eşinde destek olmuş "aldırma" demiş. Bence de aldırma. Bende aynı senin gibiyim, hiç sırnaşık olamam. Herkes aynı olamaz ki. Bu kıyaslama bizim kaderimiz galiba. Çocukken komşu çocukları ile kıyaslanıyorduk. Evlenince de gelin mi oluyor. Eyvahlar olsun.
çocukken kiyaslanmadim hic ama gelinken eve kiyaslaniyrum neyse ki iki günde ses seda yok anlayabildiler sanırım yada hamile olduğum için susuyolar