kıyafetlerin pahalı olması

Zaten giydiğin kıyafete göre aynı makyajı yapamıyorsun kuzum. Dün nüde ruj nüde turuncumsu allık sürdüm, bugün siyah eyeliner toprak allık falan gibi. Aynı olmak çok sıkıcı:D

Kız sen başaktın dimi, benim de yükselenim başak ondan süslüyüz bence:D
Nooo. Ben yengec :D yukselen aslan. Ondan susluyum aslan ve terazi süslü olur. Aynen yapamiosun ama bazen hicbir ruj uymuyor sanki bir kiyafete sana da bu oluyor mu? :D

Ben de klasik giyime dönmeye çalışıyorum. Hangi markaları takip ediyorsunuz?

Ben yıllardır Koton, Mango, H&m Premium, arada Massimo Dutti, Fabrika, Trendyolmilla vs takılıyorum genelde. Geçen yıla kadar internet sitelerinde harika markalar vardı, kendi ürünleri falan da iyiydi ama artık bulamıyorum. Şimdi LCW, De Facto internete de bakıyorum güzel ürünler oluyor. İpekyol dan sadece ipek gömlek alırım, nadiren de takım alırım ama artık eskisi gibi yünlü takım yapmıyorlar. Machka harika , genelde 2. el sitelerden bakıp alıyorum. Trikolarda Dilvin markası güzel.

Günlük giyimde Trendyoldan bakıyorum marka önemi yok kaliteli kumaş ve kesimse alırım.

Nooo. Ben yengec :KK70: yukselen aslan. Ondan susluyum aslan ve terazi süslü olur. Aynen yapamiosun ama bazen hicbir ruj uymuyor sanki bir kiyafete sana da bu oluyor mu? :KK70:

Aslan bombadır yaaaa. Pardon eşin başaktı :)

Hiç ruj uymuyorsa eyeliner sürer hafif parlaklık veren renkli stiklerden kullanırım kuzum:)

Nooo. Ben yengec :D yukselen aslan. Ondan susluyum aslan ve terazi süslü olur. Aynen yapamiosun ama bazen hicbir ruj uymuyor sanki bir kiyafete sana da bu oluyor mu? :D
Maybellinenin gigi hadidle olan koleksiyonundan taura kalemi ve ruju var
Ben kalemi kullaniyorum oyle durumlarda...herseyle mis gibi yakisiyor

Nooo. Ben yengec :KK70: yukselen aslan. Ondan susluyum aslan ve terazi süslü olur. Aynen yapamiosun ama bazen hicbir ruj uymuyor sanki bir kiyafete sana da bu oluyor mu? :KK70:
Yengece haksizlik etme , yengecler de cok suslu olur hatta fazla kokos olurlar 😂😂 ben dun bi kadin ile is gorusmesi yaptim , kiyafetinden makyajindan takilarindan yengec oldugunu hemen anladim mesela 😂

Yengece haksizlik etme , yengecler de cok suslu olur hatta fazla kokos olurlar 😂😂 ben dun bi kadin ile is gorusmesi yaptim , kiyafetinden makyajindan takilarindan yengec oldugunu hemen anladim mesela 😂
Aa gercekten mi? Belli oluyordu yaniii .Evet cevremde süslü yengecler de var sahiden. Makyajsız gezmiyorlar benim gibi. Dogru bir tespit 😁

Dediğim gibi ruju bilmiyorum kullanmadim ama kalemi on numara yumusacik butun dudağı rahat doldurursun 😉 umarim tonu seeversin cunku yoğun makyajlarda benim kurtaricim
Genelde dudak kalemleri bana kuru kuru gelir yumuşacık olmasina sevindim senelerdie her seyi çözdüm su ruj isi sıkıntı dert oldu bana😁😁😁😁

Fiziği müsait olmak da değil ki mesele.
Benim fiziğim müsait ama ben de bulamıyorum istediğim gibi kıyafet. Klasik bir pantolon ve bluz almak istedim geçenlerde mesela. Pantolon tamam ama bluz yok. Niye ? Çünkü göbek üstü. Çok saçma değil mi bir öğretmen kumaş pantolon giysin ama üstündeki gömlek cücük gibi. Ders anlatırken tahtaya yazı yazsam sırtım açılır.
Herkes her şeyi giyebilir gibi üretim yapıyorlar. Şu an benim için en zor şey sıradan, düzgün kumaşlı beli, yakası kapalı beyaz ve siyah tişört, gömlek bulmak mesela.( tabi bir gömleğe 300 lira veremiyorum o şekilde baksam belki vardır ) hatta bulan varsa mesaj atsın :))
evet haklısın. iyice saçmaladılar. galiba en iyisi sezon sonu indirimini bekleyip iyi bir marka almak. gerçekten ömürleri de uzun oluyor.

Genelde dudak kalemleri bana kuru kuru gelir yumuşacık olmasina sevindim senelerdie her seyi çözdüm su ruj isi sıkıntı dert oldu bana😁😁😁😁
Oyle kuru kalemlere denk geldiğin zaman dudağını iyice nemlendir,göz makyaji ten makyaji bittikten sonra da dudağını bir peceteyle sil sür kalemini rujunu
Likit matlarda yapiyorum ben bunu...nispeten iyi geliyor kuru kuruya surmektense

Yengeç bir arkadaşım var hiç süslü değil :) Benim ay burcum yengeç aşırı kokoşum ona göre :D

Oyle kuru kalemlere denk geldiğin zaman dudağını iyice nemlendir,göz makyaji ten makyaji bittikten sonra da dudağını bir peceteyle sil sür kalemini rujunu
Likit matlarda yapiyorum ben bunu...nispeten iyi geliyor kuru kuruya surmektense
Bunu da ögrendigim iyi oldu ben nemlendirici sürüyordum sonra peçeteyle silmeden daha kalemi suruyorum kalem boyamiyor 😁😁😁 aslinda makyaj isinden de iyi anlarim ama demekki bazen insanin salakligi tutuyor.makyaj isi adeta bir derya

Bunu da ögrendigim iyi oldu ben nemlendirici sürüyordum sonra peçeteyle silmeden daha kalemi suruyorum kalem boyamiyor 😁😁😁 aslinda makyaj isinden de iyi anlarim ama demekki bazen insanin salakligi tutuyor.makyaj isi adeta bir derya
Yok kiz ne salaklığı
Senin yöntemi de yapiyorum ben eger daha parlak bir görüntü istersem,oyle de olur yani
Kalemin cinsine göre değişir bunlar

[
2 senedir vintage çiçekli elbiseler var ki tam benim tarzım :)

Kısa üstler de yüksek bellerle giymek için, ki yüksek bel giyebildiğim tek pantolon türü, benim için yüksek bel modası hiç bitmesin daha iyi:D

Ben düşük bel cok seviyordum hatta bu yuksek bel modasi ciktiginda israrla düşük bel giymeye baya devam ettim ama pes ettim bir tik yuksek bel giyiyorum artik ama yinede gobek deligimi kapatacak kadar yuksek değil. :D azcik gobiş acik geziyorum :D

Bir tanecik tam yuksek model pantolonum var bazi kiyafetlerle giyerim diye. :D

Back
X