Kıyafetler pahalı değil sanki. Ya da ben ucuzcu olduğum icin pahalilara bakmadığım icin pek farkinda olamayabilirim.
Ben şahsıma 150 liraya gömlek almam,yani büyük konuşmayım ama 150 sene yaşasam almam galiba,ama dersen ki bir ruj var bu rengi sana cok yakışır ona 200 lira veririm :/ bu da ayri bir manyaklık belki de
O bahsettiginiz tshortler harbiden cok gıcık. Ben giysem insanların gözü kan ağlar.
Moda diye her yerde ayni urunler var zaten. Mesela gecen sene her yer cizgiliydi cizgili elbiseler vs bö gelmisti artık
Bu sene bakıyorum yine aynı seyler .
Alım gücü de azaldı. Ben butiklere yöneliyorum bir de koton trendyol vs
Mesela gorumcem 800 900 liralik adidas

yok bilmemkac liralik kot giyiyor ve sanki hep ayni seyleri giyiniyormus gibi geliyor sanki kıyafeti yok. Muhtemelen de yok
Benim dolap yıkılıyor. Cok alirim ucuz ya da orta yollu alırım. Siz de de oluyor mu bilmem cok beğenerek aldığınız bir elbiseyi daha sonra giymek istememek gibi. Ben hemen sıkılıyorum
Gecen sene 900 liralık bir alisveris yaptim ve icinden birtanesini dogumgunumde giyinip foto cektim sonra giymedim hala dolapta duruyor ve cok hoş bisey
Esimin bana dedigi su oldu
Ben 900 liramdan vazgecmisim bir elbise neki
Nitekim de dogru çıktı 1 sene dolmadan yine birsuru sey aldim. Sanırım ben bir giydigimi 2.ye giymeyi sevmeyenlerdenim bu yuzden fazla para vermem
Sezon sonu indirimleri de candir
Trendyolda gozden kacanlar candir
Bir de kesfedilmemis mahalle arasi uygun fiyatli butikler de candir
Bu ara yine kurtarıcı tabi koton. Kalitesiz de değil bana kalırsa