kıyafetlerin pahalı olması

Ben yıllardır Koton, Mango, H&m Premium, arada Massimo Dutti, Fabrika, Trendyolmilla vs takılıyorum genelde. Geçen yıla kadar internet sitelerinde harika markalar vardı, kendi ürünleri falan da iyiydi ama artık bulamıyorum. Şimdi LCW, De Facto internete de bakıyorum güzel ürünler oluyor. İpekyol dan sadece ipek gömlek alırım, nadiren de takım alırım ama artık eskisi gibi yünlü takım yapmıyorlar. Machka harika , genelde 2. el sitelerden bakıp alıyorum. Trikolarda Dilvin markası güzel.

Günlük giyimde Trendyoldan bakıyorum marka önemi yok kaliteli kumaş ve kesimse alırım.

Anladım teşekkür ediyorum ☺️ bi kaç yıl öncesinde Harika alışveriş yapıyordum şimdi hep döküntü kıyafetlerde indirim görüyorum.

Bazı markaların Premium ya da özel koleksiyonları var, onlarda oluyor. Ben o ürünlerden alıyorum ki genelde internet mağazalarında oluyor o ürünler.
Tesekkür ederim cevabiniz icin.Su siralar zaten pek alisveris yapmiyorum.Alirsam da ikinci el aliyorum.Yurt disinda yasiyorum.Düzgün ürünler de cok pahali oluyor.Sezon vakti kaliteli bir bluza 40-50 euro vermek istemiyorum.Indirim zamanlarinda da cok cabuk tükeniyorlar.

Ped konusunda da burda henüz bambu ped göremedim ben.Yine de bir bakayim.

Tesekkür ederim cevabiniz icin.Su siralar zaten pek alisveris yapmiyorum.Alirsam da ikinci el aliyorum.Yurt disinda yasiyorum.Düzgün ürünler de cok pahali oluyor.Sezon vakti kaliteli bir bluza 40-50 euro vermek istemiyorum.Indirim zamanlarinda da cok cabuk tükeniyorlar.

Ped konusunda da burda henüz bambu ped göremedim ben.Yine de bir bakayim.

Yurtdışındaysanız bilemem de burda çıktı bambular.

Yurtdışında giyimin çok pahalı olduğunu biliyorum, kardeşim de yurtdışında. Geldikçe burdan alıyor.

Geçen yıl 125 liraya aldığım ceyo sandalet, bu sene 200 liranın üstünde. Bir tane daha alayım demiştim bu sene ama alamıyorum. Bir sandalete o kadar veremem. Ben seneden seneye görüyorum fiyatları, yurtdışında yaşadığım için. Geçen sene de fiyatlar uçuktu. Bu sene daha da uçmuş cidden. Sınırı yok bu işin, çıkar fiyatları daha yükseğe anasını satiim, bir sandalet ev parası edinceye kadar yolu var. Pehh.

Back
X