Kıyafet...

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
323
İstanbul
Merhaba hanımlar benim sıkıntım şu ki makineden çıkan siyah kıyafetler esofman gömlek vs kuruduktan sonra tüy doluyor.Oysa boş bir odam var orda kurutuyorum ve kurur kurumaz alıyorum yani bu kadar kıl tüy toplamasını gerektirecek bir durum yok.Makine de mi detarjanda mı bir sorun var bileniniz var mı?Ve bu şekildeki giysileri nasıl düzeltebilirim

:44:yıkamadan once muhakak cırppppp ben cırpıp tersten yıkıyorum sonra tekrar asarken ıceeeeee cırpıyorum

Acaba tekrar yıkasam düzelir mi ki hiç giyilmemiş yeni giysiler vardı giymeden yıkamak istedim ama resmen beyazlandı tüylerden

Acaba tekrar yıkasam düzelir mi ki hiç giyilmemiş yeni giysiler vardı giymeden yıkamak istedim ama resmen beyazlandı tüylerden

Ben uzun tuylulerı cırpıyorum
Bıde kıyafetlerımı elımde yıkıyorum yıpranmıyor o acıdan cok ıyı

Mumkunse onemlı gıysılerınızı bebek. Sabunu var granursuz bebek toz sabunu ben onu kullanıyorum 6 tl mı ne

Granursuz sabun olarak gecıyor pıyasada onu dene. Olmadı baska bır sabun deterjanla dene
Arkadasından bır. Bardak alıver:)))))

Yaaaa acaba evın mı tozlu

:) Tozlu değil zaten boş oda akşam serdiysem sabah mutlaka topluyorum odaya giren çıkan da yok kapalı kapısı anlamadım neden böyle Ama dediğiniz sabunu da deneyeceğim çok teşekkürler

kıyafetleri karışık mı koyuyorsun yünlü sentetik vs. ayarlarda bir sorun olabilir
bi de bazı kıyafetlerin yapısı tüylenmeye müsait oluyor elde yıkamak gerekiyor

Son düzenleme:
yünlü,tüylü kıyafetlerle yıkayınca tozluymuş gibi oluyor benim siyahlarda.

koli bandıyla temizliyorum ben. ağda yapar gibi yapıştır , çek .tertemiz oluyor.

yıkamadan önce ceplerini kontrol et

cepte kalan selpak, peçete, kağıt vs... bunlarda giysilere yapışabiliyor

İlk tavsiyem evde yer varsa kurutucu makine kuruturken bütün tüyü tozu ayrı bir haznede topluyor. HAzneyi temizlediğinde şaşırıyorsun zaten bütün bunlar benim kıyafetlerimden mi çıktı diye? Evde yer varsa mutlaka tavsiye ederim, fiyatları da oldukça uygun, kırışıklığı da azaltıyor.

Eğer bunu düşünmüyorsanız, markette satılan kedi/köpek tüyü toplayıcı yapışkanlı fırçalardan da alabilirsiniz.

yünlü,tüylü kıyafetlerle yıkayınca tozluymuş gibi oluyor benim siyahlarda.

koli bandıyla temizliyorum ben. ağda yapar gibi yapıştır , çek .tertemiz oluyor.

bunu öğrendiğim iyi oldu bendede var aynı dert teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…