- 1 Kasım 2019
- 2.702
- 5.108
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
Lazer epilasyonu doğumdan sonra düşünüyorum. Evlenmeden önxe Philips lumea alacaktım ama etkisinin nasıl olacağını bilemediğim için almadım. Aslında tüylerim öyle abartılacak kadar yok. Bacaklarım ay içerisinde anca uzuyor ve öyle çok sık ve yoğun kalın siyah kıl şeklinde değil, ince ve azlar. İki göğüs arasından göbeğe kadar uzanan ayva tüyleri alırsam erkek gibi olur oralarım o yüzden oralara dokunmak istemiyorum bir kaç kere ağdayla aldım göğüs arasını ama sonra da daha çok uzamaya başladılar. Kendi gözüme battıkça alıyorum. Ona bakarsa bende onun saç ektirmesini istiyorum, vücudundaki et benlerini aldırmasını, sigarayı bırakmasını vs. Ama onun gibi dillendirip onu üzecek şekilde dalgasını yapmıyorum.Konunu ve diğer yazdıklarını okudum eşin leş birisi, bir dakika çekilmez.
Sadece bu yazın için sana lazer epilasyon öneririm doğumdan sonra, çünkü tüylerin alıncak kadar uzadığı o görüntü çoğu erkeği rahatsız ediyor ve ben de sevmiyorum. Sen de kendi vücudundan rahatsız oluyorsan genital, bacak, göbek, kol tüm bölgelerine lazer epilasyon uygulyabilirsin ve çok rahat edersin.