- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
20 kişi canım yaa bia sürü parçası var adam resmen son dk golü attı sanırım sadece 1 numara 2 numara vs yazıyor ama bilemem ki hepsi farklı farklı minnoşlarımınOooy.
Çok kötü olmuş.
Tek tek giydirmektense acaba kıyafetleri mi ölçseniz?
Zor olacak,kaç tane?
İstedim de daha cvp yok bakalım canım çok saol
20 kişi canım yaa bia sürü parçası var adam resmen son dk golü attı sanırım sadece 1 numara 2 numara vs yazıyor ama bilemem ki hepsi farklı farklı minnoşlarımın
Bide halkoyunu kıyafeti düşün carte curtu bi sürü bi daha mı pes
Ya gerçekten hiç olmamış.
20 takım hemde parçalı. Ölçmek zorlar çok.
Sinir oldum he..
Birbirine yakın çocuklar için belli bir kalıpta mı yaptı ki acaba. Ona göre de numara vermiş olmasın. 1 numaraların hepsi aynı büyüklükte mi mesala20 kişi canım yaa bia sürü parçası var adam resmen son dk golü attı sanırım sadece 1 numara 2 numara vs yazıyor ama bilemem ki hepsi farklı farklı minnoşlarımın
Allah razı olsun inşallahSiz böyle yazınca çocuklarımın 23 nisan hazırlıkları geldi aklıma,nasılda heyecanlanıyorduk biz bile,şimdi heyecanlanıyordur miniklerinizde,inşallah her şey yolunda gider
Sanırım öle olur ama canım ben bilemem ki 1 2 hangisiÖlçüye göre dikmemiş ölçüleri alıp hangi bendenden kaç adet göndereceğini hesaplamış 1 numara küçük 2 numara büyük aksesuarların boyları olmaz zaten hepsi tek kalıp olur
Öyle yaparım olmazsaAnnelerden bir ikisini çağırın yardım etsinler zaten. çok memnun olur anneler bu tür işlerden
Batmasın miniklere :) saolunÇengelli iğneler bu durumda kurtarıcıdır aklınızda bulunsun :) şimdiden kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?