- 12 Mayıs 2008
- 16.067
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar! Sarı renk bir body giydiğimde ne renk far sürmeliyim. Mesela ben giydiğim kıyafetlerin rengine göre makyaj yapıyorum. Kahveye kahve maviye mavi tonlarında. İşte bazen sarı turuncu vb. kıyafet giydiğimde ne renk far süreyim diye düşünüyorum. :uhm:kafamçokkarıştı
yıllardır makyaj yapan hatta bu konuda kitap toplayan biri olarak ay ne ukalaca oldu eğer kıyafetin pembe farın pembe rujun pembe falan olursa kesinlikle amatörce olur. kıyafetle makyaj özellikle göz makyajı kontrast olmalı.diyelim pembe giydin gündüz makyaj yapıyosun, açık bi pembe farı göz kapağına yay,üstüne siyah farı yada lacivert farı kalem çeker gbi üst kapağının dibine çek, ve uçlara doğru hafif gölge ver ama koyu olmadan. sonra da dudağına açık renk bi gloss sür mesela dudak renginde,yanaklarada hafif pembe :dance: ohh bebek gibi olursun. mesela küpen de ya pantolon yada göz farınla aynı renk olsun. pembe bluz pembe küpe falan olmuyor :1hug:a.s.
şekerim eger gözlerin renkliyse gözlerinin renginde var sürebilirsin. ayrıca ben sarı renge siyah makyajı çok yakıştırıyorumç turuncuya ise yeşillll... hele de gözlerin yeşil ya da elayla çok güzel oluyor.
iyi fikir bunları not edicem.a.s.
Kızlar sağolun güzel fikirler vermişsiniz! bende hep kıyafetimin rengine göre makyaj yapardım. herkes beğeniyordu. ben de beğeniyorum ama bu yazdıklarınız daha hoş fikirler. ben de makyaj tarzımı değiştirmek istiyordum. Farları ikili üçlü olarak sürüyordum. üste açık ton yeşil giydiysem sarı yeşil göz kapağıma koyu yeşili de ortaya çerçeve gibi yapıyordum. daha farklı sürüş tekniği denemek istiyorumyerimseniben
tatlım makyaj nasıl yapılır video diye bi başlık var. orda bazı linkler var onlara bi bak. o linklerde acayip güzel özellikle göz makyaj tekniklleri var. :enbuyukkk::1hug:
Yok mu başka fikir verecek sadece bakıp geçiyorsunuz ama video bende açılmıyor. bakamadım. beni yalnız bıraktınızsenağlama
kıyafetle aynı renk makyaj bana çok amatörce geliyo fisfisfis
ben zıt renkleri kullanmayi çok seviyorum:içelim: