• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet bulamıyorum

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
arkadaşlar çok büyük bir sorunum var lütfen yardım edin!!!!!! piyasadaki mağzalarda satılan giysilern hiçbirini beğenmiyorum napıcamı şaşırdım neredeyse hiç güzel kıyafetim yok ama aklımda çok güzel modeller var şimdide son çare olarak şöyle düşünmeye başladm acaba terzide kıyafet mi diktirsem???? daha önce siz böyle bişeyy yaptınız mı ? gidip terziye ben kıyafet diktirmek istiyorum desem çok mu garip olur kızlar lütfen bir bilginiz varsa yardım edin çok mutsuzum cevaplarınızı sabırsızlıkla beklicem lütfen?? :(

Niye garip olsun ki, sadece biraz pahali olabilir. Belki her terzi yapmaz ama kafanda ki modelleri tarif edip istedigin gibi bisey yaptirabilirsin. Diger bir secenekte senin dikis ogrenmen olabilir, emin ol cok isine yarar :40:

dikiş yapmayı bende öğrenebilsem keşke:1:
bende beğenemiyorum dışarıdan hep diktirmek istemişimdir ama uygun yer yok burda

dikiş yapmayı bende öğrenebilsem keşke:1:
bende beğenemiyorum dışarıdan hep diktirmek istemişimdir ama uygun yer yok burda

peki ne giyiyosunuz bu süreç içinde evet kesinlikle dikiş öğrenicm ileride Allah nasip ederse kendi kıyafetimi dikmeyi çok isterim................... :26:

arkadaşlar çok büyük bir sorunum var lütfen yardım edin!!!!!! Piyasadaki mağzalarda satılan giysilern hiçbirini beğenmiyorum napıcamı şaşırdım neredeyse hiç güzel kıyafetim yok ama aklımda çok güzel modeller var şimdide son çare olarak şöyle düşünmeye başladm acaba terzide kıyafet mi diktirsem???? Daha önce siz böyle bişeyy yaptınız mı ? Gidip terziye ben kıyafet diktirmek istiyorum desem çok mu garip olur kızlar lütfen bir bilginiz varsa yardım edin çok mutsuzum cevaplarınızı sabırsızlıkla beklicem lütfen?? :(

aynen kıyafet bulamayıp bi akrabanın düğünü için diktirdim.ve hiç giymedim.cünkü istediğin gibi olmuyar.en güzeli hazır giyim.netten bakıyom cok güzel seyler oluyo eve gelyo hüsran umdugum gibi olmuyo.en güzeli görüp deneyip almak

peki ne giyiyosunuz bu süreç içinde evet kesinlikle dikiş öğrenicm ileride Allah nasip ederse kendi kıyafetimi dikmeyi çok isterim................... :26:

genelde mağazalarda olan kıyafetleri çok zor beğeniyorum kendim dikemediğim için mecburen çok geziyorum öyle ayarlamaya çalışıyorum.evde ufak bi dikiş makinamız var bu sene kurs bulabilirsem yakın çevremden bir kaç şey öğrenmek istiyorum araştırma aşamasındayım:3: geçen sene örgü işine merak saldım söke söke bi kazak çıkardım istediğim gibi.uğraştrıyor ama el emeği olması güzel tabi

Back