- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
- 698
- Konu Sahibi Beyondparadise
-
canım elinde takas yapmayı düşündüğün göz farı falan kozmetik ürün var mı parfümde olabilir. daha önce yapacaktıkta ürünler satıldı sanırım:26:
bu 37 yada 37 .5 olaydı yaaaaaağğğğ iyiydi,himen takas yapardık
Güzel olurdu senin dükkana komple göz koymuş durumdayım
İnciye yolun düşerse bu modelden 38 numara bir dene ayağın yapısına göre olma ihtimali var
Darphin Hydraskin Light 50 Ml nemlendirici kontrol amaçlı dış ambalajını açtım o kadar faturası duruyor.
100 Tl
Eki Görüntüle 1013149
canm avonun şu parfümünden var mı sendehepsi çok az kullanılmış yazmak isterken hepsi çok kullanılmış yazmışım :)
parfüm görüldüğü kadar kullanıldı
Eki Görüntüle 1025774
Eki Görüntüle 1025775
canm avonun şu parfümünden var mı sende Eki Görüntüle 1027643 Eki Görüntüle 1027643
Yokki gelis fiyatina verencanım bende bunun kokusunu çok sewiyorum hatta şuan wücut sprey var parfümüyle aynı kokuyor kalıcılığı bile aynı.bence git bi avon satandan al daha karlı bazen yolda avon yapanlar oluyor geliş fiyatına veriyor ben 25 tl satanı gördüm.burda bence daha pahalıya gelir kargo falan.bi de kırılır mı vs.
Yokki gelis fiyatina veren
yapan varda geliş fiyatına vermiyolar canm izmirde elinde olan varsa özelden ulaşsın bana anlaşırsak elden alırım olmadı kendim temsilci olayım dicem eşim izin vermiyovalla ben çok denk geliyodum bi ara...benimm kayınvaldem awon yapıyodu izmirde onlar biliyosun canım..çevrene sor bi avon yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?