• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu kıyafet aksesuar odası için yardımm???

06bebe06

Allahın dedıgı olur!!!!!!
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.740
21
88
38
kızlar kısmetse sonbahar gibi evlenip evimi kuracağım..eşimin ve benım tüm kıyafetlerımızinn aksesuarlarımızın(çanta takı ayakkabı) oldugu bır oda yapmak ıstıyorum..ve hiç bi fikrim yok ...orjinaL FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMMM :)

canım sanırım giyinme odasından bahsediyorsun yatak odasınsan bağımsız olan onun için ikeada modüler mobilalara ve açık raf sistemi olan dolap çeşitleri var uğrayabilirsen bir bak derim ve bunun için açık raf sistemi ve şifonyer tarzı dolap alabilirsin ve boy aynası bu odada kullabilirsin ve küçük bir bank yada pufla istediğin odayı oluşturabilirsin:34:

canım sanırım giyinme odasından bahsediyorsun yatak odasınsan bağımsız olan onun için ikeada modüler mobilalara ve açık raf sistemi olan dolap çeşitleri var uğrayabilirsen bir bak derim ve bunun için açık raf sistemi ve şifonyer tarzı dolap alabilirsin ve boy aynası bu odada kullabilirsin ve küçük bir bank yada pufla istediğin odayı oluşturabilirsin:34:

tesekuur ederım tatlımmm :) daha yenı gördum kımse yazmamıstır dıe bakmıyorudum acıkcası :) evet ayrıbır oda olacakk ...cok tesekuur ederımmm fıkırlerın ıcınn :) daha cok askıda kıyafetlerr olacak o yusdenn kafam karıstı nasılbı sey yapayım dıee acık raf sıstemı gıbı mı olsa yoksa dagınık mı gözukur kapalı dolap mı yaptırsam bılemedımm :( boy aynası alcam zatenn hatta su acınca takıların konulabılecegı dolaptan bırde onun gıbı ayakkabı dolabı alcammm modellerını belırledımm..amaa kıyafetlerıı nasıl halledıcem bılemedımm :( bank ve puf da iyi fikirr :)

odan eğer tozu erken alıyorsa kapalı bir dolap ve içinde askılıkları fazla olacak şekilde alabilirsin ama odanın kapısı kapalı toz fazla almaz diyorsan açık raf gibi alabilirsin zaten sadece giyinmeden giyinmeye odaya gireceksin bence mükemmel olur nette giyinme odaları diye taratırsan harika odalar çıkıyor oradanda fikir alabilirsin

odan eğer tozu erken alıyorsa kapalı bir dolap ve içinde askılıkları fazla olacak şekilde alabilirsin ama odanın kapısı kapalı toz fazla almaz diyorsan açık raf gibi alabilirsin zaten sadece giyinmeden giyinmeye odaya gireceksin bence mükemmel olur nette giyinme odaları diye taratırsan harika odalar çıkıyor oradanda fikir alabilirsin

acaba bu sekılde giyinme odası yaptırabılır mıyım kı nerde yaparlar acaba:( cok guzel modeller var görselde....

ikeada var canım yalnız anlaştığınız marangoz varsa oda yapabilir sen sadece çizimini anlatırsın hem maliyeti daha uygun olur

ikeada var canım yalnız anlaştığınız marangoz varsa oda yapabilir sen sadece çizimini anlatırsın hem maliyeti daha uygun olur

ben bır arastırayım bunu tesekurler fıkırlerın ıcın canımmm :16: :16: :16: cok guzell olacakkkkk :)

Son düzenleme:
Back
X